Uber imaj tazelemeye çalışıyor

Date:

Hem siyahi hem kadın

Uber halka da yayılan çok sayıda firma içi sorunla uğraşıyor. Bunlar arasında en büyüğü, eski Uber mühendislerinden Susan Fowler’ın firmada cinsiyet ayrımcılığı ve cinsel taciz yapıldığına dönük iddialarıyla ateşlenen ofis içi ve firma içi uygulamalara yönelik olarak başlatılan ve halen de devam eden soruşturma.

Bu nedenle firma imajını düzeltme gayretinde. Kaynaklara göre bu, Uber CEO’su Travis Kalanick’in uzun süredir zor zamanlarda ve halka yansıyan skandallarda kullandığı bir strateji.

Bu stratejiyi uygulayabilmek için ağır topları kullanan Uber, geçen hafta Apple’dan ayrılan eski pazarlama yöneticisi Bozoma Saint John’u sorumlu marka yöneticisi olarak işe aldı.

Saint John , Recode’la yaptığı bir söyleşide “Yeni görevin güzelliği, yapabileceğim bir iş olması. Geçmiş tecrübem pazarlama alanında. Şimdi yapacağım iş de büyük oranda bu yönde olacak. Fakat bu durumu kısmen de olsa değiştirme hakkımı saklı tutuyorum… İşler büyümeye ve değişmeye devam ediyor. Belki de pazarlama ve markalaştırma gereksinimleri de önümüzdeki altı ay içerisinde değişecektir” dedi.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...