Aselsan Gergedan Taşınabilir RF Aktif Köreltme/Karıştırma Sistemi

Date:

Gergedan Taşınabilir RF Aktif Köreltme/Karıştırma Sistemi kullanılarak, Radyo Frekans (RF) Kontrollü (amatör telsiz, cep telefonu, vb.) El Yapımı Patlayıcı (RFEYP) madde düzeneklerinin patlatılması aktif karıştırma uygulaması ile engellenerek, etkisiz hale getirmektedir.

Aselsan Gergedan programlanabilme yeteneği sayesinde taktik ve operasyonel ihtiyaçlara en etkili çözümü sağlayabilmektedir. Aynı anda karıştırılması hedeflenen çoklu RFEYP tehditlerinin frekans ve çıkış güçlerine uygun olarak, kullanıcı tarafından “karıştırma profilleri” tanımlanabilmektedir.

Aselsan Gergedan taşınabilir ve araç bağımsız bir sistemdir. Sistem herhangi bir araca (SUV tipi araçlar, 4×4 araçlar, binek tipi araçlar, askeri araçlar, minibüs, vb.) entegre edilebilmekte ve bir araçtan başka bir araca kolayca taşınabilmektedir.

Sistem, şarj edilebilir Li-Ion bataryalar ile en az 2 (iki) saat süre ile köreltme/karıştırma yapabilmektedir.  Talep edilmesi durumunda, Sistemin araca takılacak ilave alternatör üzerinden beslenerek daha uzun süre köreltme/karıştırma yapabilmesi mümkündür.

Aselsan Gergedan taşınabilir ve araç bağımsız bir sistemdir. Sistem herhangi bir araca (SUV tipi araçlar, 4×4 araçlar, binek tipi araçlar, askeri araçlar, minibüs, vb.) entegre edilebilmekte ve bir araçtan başka bir araca kolayca taşınabilmektedir., kullanımı kolay, akıllı bir El Kontrol Ünitesine (EKÜ) sahiptir.

Araç içerisine monte edilen EKÜ üzerinden karıştırma başlatılıp durdurulabilmekte, ilgili arıza durumları gözlenebilmekte, işletme durumunu belirtir uyarılar izlenebilmektedir. EKÜ’ye, çok sayıda görev öncesi tanımlanmış karıştırma profili yüklenebilmekte ve uygulanacak profil, görev sırasında operatör tarafından kolaylıkla seçilebilmektedir.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...