Ataribox yeni 2 farklı seçeneği ile kullanıcılarıyla buluşuyor!

Date:

Ataribox yeni 2 farklı seçeneği ile kullanıcılarıyla buluşuyor!

Yayınlanacağı duyurulan Ataribox, geçtiğimiz 20 yılın üzerinden anılarına yakışır bir görünümle tekrar kullanıcılarıyla buluşuyor. Hayranlarına atılan bir mailde, yeni yayınlanacak Ataribox’un retro estetik bir görünüm ile geçmişin teknolojik ürünlerini geleceğin estetiği ile buluşturulacak şekilde tasarlanacağı duyuruldu.

Yayınlanan tanıtım videosunda da olduğu gibi versiyonlardan biri tıpkı atari 2600 de olduğu gibi ahşap kaplama bir dizaynla, diğerinin ise siyah kasanın içerisinde kırmızı panelle geleceği görülüyor. Her ikisi de dalgalı bir dizayna sahip ve konsolun kasa kısmının tamamını bu şekilde kaplıyor. Ön tarafında ise maziden kalan bir logo ve arkasında 1 adet HDMI portu, 4 adet USB portu ve SD kart yuvası bulunmakta.

Her ne kadar firma atarinin özellikleri konusunda herhangi bir yorumda bulunmasa ve yorumda bulunmaktan kaçınsa da görünen o ki sadece klasik bir cihazdan farklı olacağa benziyor. Alınan son duyumlara göre ise atarinin sadece klasik oyunlardan ziyade günümüzün modern oyunlarıyla da uyumlu olacağı söyleniyor. Aksi takdirde Nintendo’nun her ne kadar fiyatı belirtilmemiş olsa da ortalama 300 $ dolarlık bir ürünü sadece Mario oynamak için satması çokta sağlıklı bir karar olmazdı.

Çıkışı yaklaşmış olmasına rağmen hala daha fiyatıyla, çıkış tarihiyle veya içindeki oyunlarla alakalı tek bir söz söylenmedi. Belki de söylenecek sözler oluşacak heyecanı körüklemekten başka bir işe yaramayacağı için de olabilir. Fakat şu da bir gerçek ki Nintendo’nun ürünleri karşısında koruyucu bir yapıda olduğu da bilinen bir gerçek. Belki de tekrar eski günlerdeki gibi 9999 in 1 oyunları sanal marketlerden 1 dolar karşılığında satın alırız.

Atari ise farklı bir politikaya sahip

Atari’ye göre sessiz kalmak şuan ki en iyi politika olacağa benziyor. Fakat zaten 20 yıldır sessiz kalan firma onca sürenin ardından 2. konsolunu yayınlayacağını yeni duyurdu. E-mailin sonunda da ‘’Dahası için aç olduğunuzun farkındayız ( We know you are hungry for more ) ’’ yazan firma ‘ burada size kasten takılmıyoruz, doğru olanı yapmaya çalışıyoruz. Verdiğimiz karara göre sizinle haberleri adım adım paylaşacağız ‘’. Allahtan atari fanlarına bu tarz sadist bir firmayla yüz göz oldukları için sabır diliyor, davalarında muvaffak olmaları için dua ediyorum. Şimdiden iyi beklemeler.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...