Battleborn ücretsiz ama biraz paraya ihtiyacınız olabilir

Date:

Battleborn 2015’e E3’te duyurulduğunda hepimiz büyük beklentiler içerisine girmiştik.

Stüdyonun ilk oyunu, Borderlands’ı MOBA ve FPS türlerini karıştırarak Team Fortress 2 gibi arenadaki nişancılardan daha dinamik ve eğlenceli şeyler yaptı. Maalesef Blizzard Overwatch, 2K Games nişancılarını gölgede bıraktı ve Battleborn’un çok gerisinde kaldı. Geçtiğimiz yıl yayıncı şirket yeni oyuncuların ilgisini çekmek ve oyun sahiplerini harekete geçirmeyi teşvik etmek için fiyat indirimi ve yeni bir kahraman önerdi. Bugün, nişancılar için son durak gibi görünen Battleborn, PS4, Xbox One konsollarına ve PC’ye Steam’den indirilebilen ücretsiz deneme sürümünü sunuyor.

İlgilenen oyuncular Battleborn’u indirip herhangi bir zaman sınırı veya seviye sınırı olmaksızın tüm çoklu oyuncu modlarına ve haritalara sınırsız erişim sağlayabilir. Her hafta farklı karakterler denemenize izin veriliyor. 30 farklı karakterden her hafta dönüşümlü olarak 6 karakter seçme imkânınız var. Karakter seviyelerinin ilerlemesi kalıcı olacak. Bir sonraki hafta aynı karakterle oynadığınızda kaldığınız seviyeden devam edebileceksiniz.

Battleborn 2015’e E3’te duyurulduğunda hepimiz büyük beklentiler içerisine girmiştik.

Yeni bir oyuncuysanız diğer düşük seviyeli oyuncularla eşleşebilirsiniz. Seviye 20’ye geldiğinizde acemi sınıfından çıkıp bir üst seviyedeki lobiye katılacaksınız.

Oyunu beğendiniz ve diğer özelliklere kavuşmak istiyorsunuz, işte o zaman biraz para harcamanız gerekecek. Ücretli olan kahramanlar ya da çeşitli hikâye modları gibi satın alabileceğiniz paketler mevcut. İsterseniz aynı anda oyunu yükseltebilirsiniz.

Ücretsiz deneme için herhangi bir bitiş tarihi belirtilmedi. Steam mağazasından PC’nize veya konsolunuza indirip ücretsiz oynayabilirsiniz.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...