Beklenen haber geldi: Killing Floor 2 sonunda Xbox One konsolunda

Date:

Killing Floor 2 oyunu, nihayet Xbox One’a geliyor

Killing Floor 2 oyunu, geçtiğimiz yıl içerisinde PC ve PlayStation 4 için piyasaya çıkarılmıştı. Tripwire Interactive tarafından geliştirilen oyundan yeni bir haber geldi. Killing Floor 2 adlı oyun artık Xbox One konsollarında da başlatılacak. Oyun, 29 Ağustos’ta Xbox One için 39,99 dolar fiyat etiketi ile satışa sunulacak. Gelin, Killing Floor 2 adlı oyunu inceleyelim.

Killing Floor 2 oyunu, nihayet Xbox One’a geliyor

Killing Floor 2 adlı oyun, yukarıdada belirttiğim gibi, Tripwire Interactive tarafından 18 Kasım 2016 tarihinde Steam üzerinden PC ve PlayStation için satışa sunulmuş, aksiyon içerikli bir FBS/survival oyunudur. Oyuna başlar başlamaz tek bir göreviniz var. O da, öldürmek! Killing Floor 2 oyununda oyunculara altı kişilik çevrimiçi kooperatif bir deneyim sunuluyor. Öte yandan, oyun içerisinde on iki adet harita da mevcut.

Killing Floor 2 oyunu, nihayet Xbox One’a geliyor

Killing Floor 2 adlı oyunda, rakipleriniz, Zed adı verilen zombi benzeri yaratıklardır. Ve, sizden beklenilen şey, Zed adındakı bu yaratıkları yok etmeniz. Bunu başaran ekip, kısa (dört raund), orta (yedi raund) ya da uzun (10 raund) süre boyunca hayatta kalıp ve sonunda bölüm sonu canavarını öldürmesi isteniyor. Böylelikle, raundları tamamlamış oluyorsunuz. Ayrıca, her tamamladığınız raund arasında, sizlere birer dakika zaman veriliyor. Bu birer dakikalık zamanda, eğer canınız bitti ise, can dolduruyor ya da silah satın alıyorsunuz.

Killing Floor 2 oyunu, nihayet Xbox One’a geliyor

[irp posts=”21968″ name=”Facebook Yeni Zelanda Parlamentosu’nu şaşkınlığa uğrattı”]

Killing Floor 2 adlı oyunun en beğenilen yönlerinden biri görsel efektleridir. Silah seslerinden kullanılan senkronizasyonlar oldukça başarılı bir şekilde uygulanmış ve patlama anlarındaki görsellik sizi etkili bir şekilde büyülemeyi başarıyor. Oyunun arka plan müzikleri de oyuncular tarafından en beğenilen öğeler arasında yerini alıyor. PC ve PlayStation için sunulan oyunu artık Xbox One konsolu kullanan oyuncularda deneyebilecek. Xbox oyuncuları, yeni ürün ile, düşmanları dondurmak için Freezethrower adlı sıvı azot kullanan bir silah da kazanacaklar.

Killing Floor 2 oyunu, nihayet Xbox One’a geliyor

Tekrardan hatırlatalım, Killing Floor 2 adlı oyun, 29 Ağustos 2017 tarihinde Xbox One konsolları için çıkacak. Ve, tam 39,99 dolar fiyat etiketi ile satışa sunulacak. Bu arada, Xbox One X sürümü de, gelen haberlere göre, bu yılın ilerleyen zamanlarında 4K destek alacakmış. Yeni bilgilere ulaştığımızda sizler ile paylaşacağız.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...