Bilgisayar oyunu canavarlarına Acer Nitro 5

Date:

Acer Nitro 5, dizüstü bilgisayarlarda oyun algısını değiştirecek atılımlarla geri döndü

Acer’in yeni modeli Nitro 5, dizüstü bilgisayarı Spin 1 dönüştürülebilir özelliğiyle birlikte faydalı bazı yeni yükseltmeleri içeriyor. Acer Nitro 5, dizüstü bilgisayarlarda oyun algısını değiştirecek atılımlarla geri döndü ve buna en çok bilgisayar oyunu oynayanların sevineceği aşikar.

Büyük bir şirket olarak belki de Acer’ın yapacağı en son şey takibinde başka dizüstü bilgisayar şirketlerinin olmasıdır. Hatrı sayılır ölçüde kaliteli ve donanımlı bilgisayar üretim bantları olan ve bu bilgisayarları yaygın bir ağ ile kullanıcılarına ulaştıran şirket, donanım ve yazılımlarını en üst sürüme yükseltecek adımlarını atmaya devam ediyor. Ancak şirket, Nitro 5 modeli ile bilgisayar dünyasında gittikçe önemi artan oyun pazarında çok önemli bir atılım yaparak bütçe oluşturmayı planlıyor. Acer’in pazarın en güçlü bilgisayarı olma iddiası yok. Ancak oyun canavarlarına yönelik ekstra geliştirmeleriyle hedef kitlesini kesin bir biçimde belirlemiş görünüyor. Diğer dev dizüstü bilgisayar üreticilerinin yaptığı güncelleştirme ve eklediği yeni özellikleri de bu iddiasına bakarak incelemiş ve onların arkasında kalmayacağını ilan etmiş olduğu besbelli.


15.6 inçlik Full HD IPS ekrana sahip olan Acer Nitro 5, hem işlemci tarafında hem de ekran kartı tarafında tüketicilere AMD veya Nvidia yonga seçeneklerini sunuyor. Performans kullanıcının profesyonelliği ya da ihtiyacına göre değişiklik gösteriyor. İşlemcisini incelediğimizde Intel’in Kaby Lake tabanlı Core i7 ve Core i5 işlemcilerini görüyoruz. AMD ise A serisi FX işlemciler, A12 veya A10 APU’ları ile seçenekler arasında. Grafik tarafında ise Nvidia’nın GeForce GTX 1050 Ti ile AMD’nin Radeon RX 550 ekran kartları sunuluyor.

Acer Nitro 5, dizüstü bilgisayarlarDepolama kısmında 512GB’a kadar SSD seçenekleri barındıran model istenirse 2TB’a kadar HDD ile destekleniyor. RAM bellek ise 32GB 2400MHz DDR4 seviyesine kadar artırılabilmekte. Ayrıca bağlantı olarak USB 3.0 Type-C, şarj imkanı sunan USB 3.0 Type-A, USB 2.0 ve HDMI 2.0 portu tercih edilmiş. Modelin klavyesi ise kırmızı LED aydınlatmalı olarak geliyor. Led ışığın oyun oynayanların dikkatini üst seviyede tutmak olduğu, görselliği artırmak ve oyuna daha fazla heyecan katmak için koyulduğu tahmin ediliyor.

Acer Nitro 5, dizüstü bilgisayarlarda oyun algısını değiştirecek atılımlarla geri dönd
Acer Spin

Fiyatlandırılması Acer tarafından şu anda kesin olarak belirlenmemiş olsa da büyük ürün lansmanına kadar ortalama bir fiyat açıklaması yapılacağını umuyoruz. Nitro 5 ve güncelleştirilmiş Spin 1 Temmuz ayında sırasıyla 799$ ve 329$’ dan Kuzey Amerika’da satışa sunulmuş olacak.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...