Blade Runner 2049 sanal gerçeklik oyunu çıkıyor

Date:

Blade Runner 2049, Gear VR için çıkacak

21 Temmuz’da hazır olun.

Blade Runner 2049 hayranları için iyi birkaç ay geçti diyebiliriz. Oculus tarafından yapılan duyuruya göre, Blade Runner 2049: Replicant Pursuit adlı oyun 21 Temmuz tarihinde Gear VR için çıkacak. Geçtiğimiz hafta içerisinde sitemizden Blade Runner 2049 filmi için de bir haber yayınlamıştık. Denis Villeneuve’nin yönetmenliğini üstlendiği, Ryan Gosling ve Harrison Ford’un da başrollerini paylaşmış olduğu film 6 Ekim’de vizyona girecek. Oyunun ise, Gear VR ve Oculus Rift için Ekim ayı içerisinde çıkması bekleniyor.

6 Ekim’de vizyona girecek olaran Blade Runner 2049 filminin konusundan kısaca bahsetmek isteriz. Blade Runner, 2019 yılından, dünyanın artık distopik bir yaşam alanı haline geldiği bir dönemde geçiyor. Bu dönem içerisinde, Tyrell gibi devasa üretici firmalar, Replikant adını verdikleri, dış görünüm olarak insan türünden ayırt edilemeyen robotlar üretiyorlar. Dünya dışı kolonilerin tehlikeli ve illegal işlerinin halledilmesi için kullanılan bu robotlar, Blade Runners isimli özel polisler tarafından yakalanıyorlar. Daha sonra, uzman bir Blade Runner olan Rick Deckard, görevini sonlandırdığı bir anda, Los Angeles’a gelen bir grup replikantı yakalamak için verilen son bir görevi kabul ediyor.

Fakat, iki milyon kişinin yaşadığı bu şehirde, insandan pek bir farkı bulunmayan bu robotları teşhis edip yakalamak Blade Runner için hiç de kolay olmayacaktır. Tekrardan vizyon tarihini hatırlatalım. Blade Runner 2049, 6 Ekim’de vizyona girecek. 6 Ekim’e sayılı günler kala sitemizden sizler için yeniden bir bilgilendirme haberi yapacağız. Bizi takip etmeye devam edin. Tekrardan asıl haberimize dönecek olursak, oyunda spinner polis arabalarından birine pilotluk edeceksiniz ve bir haydut replikonu takip edeceksiniz.

[irp posts=”21395″ name=”HTC klavyelerinde reklamların çıkması kullanıcılarını şaşırttı”]

Left 4 Dead ve Evolve ile bilinen Turtle Rock Studios, Blade Runner 2049 sanal gerçeklik oyununu çıkararak, hayranlarını birkez daha mutlu etmiş oldu. Aynı zamanda, Oculus tarafından yapılan bir diğer duyuruya göre de, sadece Gear VR için değik Oculus Rift için de Blade Runner 2049 sanal gerçeklik oyunu çıkacak. Şirket, çalışmalarını sürdürüyor. Buna ek olarak da, Turtle Rock Studios oynaması ücretsiz co-op, FBS ve karanlık fantezi türünde bir oyun geliştiriyor. Oyunun PC’ye geleceği de doğrulandı ancak konsollar için kesin bir açıklama henüz yapılmadı. Önümüzdeki günlerde mutlaka birkaç sızıntı daha ortaya çıkar ve sizleri bilgilendirmiş oluruz.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...