Boeing uçak fabrikasında harika manzaralar sunan 360 derecelik sanal tur

Date:

Puget Sound bölgesinin en gözde mekânlarından biri olan Washing, Everett’deki Boeing uçak fabrikasını bugüne kadar 5 milyondan fazla ziyaretçi gezdi

Ancak Rento’daki Seattle’ın güneyinde bulunan bölgedeki diğer Boeing montaj fabrikasını çok daha az sayıda turist gezme fırsatını yakaladı.

Yeni multimedya aracı olan 360 sanal tur sayesinde skoru hemen hemen aynı sayıya çıkarmayı amaçlıyor. Boeing’e ait dünyanın en çok satan yolcu jeti 737’nin nasıl inşa edildiğini göstermek için fare kontrollü 360 derece video ve fotoğraflar birleştirildi.

Sanal tur montaj binasının dışından 360 derece video çekimi ile başlıyor. Araçlar yolda ilerlerken, çalışanlar işleri ile ilgilenirken bir anlatıcı sizi karşılayıp içeri göz atmanız için davet ediyor.

Puget Sound bölgesinin en gözde mekânlarından biri olan Washing, Everett’deki Boeing uçak fabrikasını bugüne kadar 5 milyondan fazla ziyaretçi gezdi
Görüntü 360 sanal turdan alındı. Görüntüdeki sıcak noktalara tıklayarak bilgi edinebilirsiniz.

Menü sekmesini tıklayarak, Boeing 737 montaj hattını yukarıdan veya zeminden izleyebiliyorsunuz. 360 derecelik bir bakış açısı ile Rento Field’in uçuş hattına girip yeni nesil Boeing 737’lerin ilk uçuşuna eşlik edebiliyorsunuz. Bir sonraki nesil olan Boeing 737 MAX’a da görüntülerde yer verilmiş

Rento uçak fabrikası, II. Dünya Savaşı sırasında, başta Boeing B-29 Superfortress olmak üzere ABD ordusunun uçaklarını inşa etmek için açılmasından bu yana 75 yıl geçti. Tesis o zamandan beri Dash 80, KC-135 Stratotanker, 707, 737, 757, 767 ve deniz filosunun P-8A devriye uçağının inşasında rol oynadı.

Rento bu yıl her zamankinden tartışmasız daha yoğun. Ayda 47 adet Boeing 737 yolcu jeti üretiliyor. Boeing, trenle gelen bir gövdeyi, bir uçağa çevirmenin 10 gün aldığını söylüyor.

Boeing’in sanal turu sayesinde üretim sürecini içeriden incelemek 10 dakikanızı alır. Bu bağlantıya tıklayarak siteye erişebilirsiniz.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...