Call of Duty serisi 2. Dünya Savaşına dönüyor

Date:

İddiaya göre serinin yeni oyunun ismi Call Of Duty: WWII

Yeni sızan haberlere göre sevilen aksiyon oyunu serisi Call of Duty, yönünü tekrar ikinci dünya savaşına doğru çeviriyor.

Call of Duty’nin özüne döndüğü bilgisinin sızıntısı TheFamilyVideoGamers isimli Youtube kanalından geldi. Youtube kanalının iddiasına göre kaynak vermeyen bir kişi yeni oyunun kapak görselini e-mail yoluyla kendisine gönderdi. Bu kapak görselinin üzerinde, “Call of Duty: WWII” yazıyor.

Paylaşılan resimlerin pazarlama konsepti olduğu ifade edildi. Bu sebeple bu yeni oyunun kesin ismi olmayabilir. Konuyla ilgili ise yapımcı Activision’dan henüz bir açıklama gelmedi.

Paylaşılan posterin yanında kitapçık görselleri de bulunuyor. Bu görsellerde askerlerin sahile saldırdığı bir görsel dikkat çekiyor ki bu İkinci Dünya Savaşı’ndaki ikonik Normandiya çıkartması olabilir.

Call of Duty oyunları genellikle Kasım ayında çıkıyor ve Activision yeni çıkacak oyunları Nisan ayı ile Mayıs ayının ilk haftalarında duyuruyor. Birçok geliştirici stüdyosu bulunan serinin yeni oyununu Sledgehammer Games geliştirecek. Sledgehammer’ın en son geliştridiği Call of Duty oyunu 2014 yılında çıkan Advanced Warfare’di.

Oyunların çıkacağı bilgisinin sızması Call of Duty serisi için yeni bir şey değil. Daha önce Call of Duty: Infinite Warfare ve Call of Duty: Modern Warfare Remastered’da resmen duyurulmadan önce bilgisi sızdırılmıştı.

Ufak bir hatırlatma da yapalım. Geçtiğimiz şubat ayında Activision yatırımcılarına, “Call of Duty’yi köklerine geri döndüreceğiz” şeklinde bir açıklama yapmıştı. Serinin son oyunu Infinite Warfare’in oyuncular tarafından çok olumlu karşılanmaması ve en büyük rakibi Battlefield’ın Birinci Dünya Savaşında geçen oyunun yüksek başarısını da düşündüğünüz zaman, Activision’ın köklerine dönme kararı alması gayet mantıklı geliyor.

Nisan ayına günler kala artık geriye Activision’dan gelecek resmi duyuruyu beklemek kalıyor.

Ali İlterhttps://teknoformat.com/author/ali
Bilgi teknolojileri yöneticisi, Teknoloji ve Teknolojik gelişmeler, her zaman ilgisini çekmiştir. Teknolojik araştırma ve geliştirme konusunda uzmanlığıyla ekip lideridir.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...