Call of Duty WW2 Nazi Zombi için sonunda resmi fragman yayınlandı

Date:

Sledgehammer Games, CoD WW2 Nazi Zombi modu ile dikkatleri üstüne çekiyor

Sledgehammer Games, Call of Duty World War 2 Nazi Zombi oyununu Comic Con fuarında resmi olarak tanıtmışlardı. Fuarda, oyunun hayranlarının adeta ağzı açık kalmıştı. Şimdi ise, Sledgehammer Games, zombi modu ile ilgili bir fragman yayınladı. Sledgehammer Games’in hazırladığı zombi moduna önceki serilerdeki modlara göre daha fazla ağırlık verildi. Ve, Call of Duty World War 2 Nazi Zombi oldukça iddialı bir şekilde oyuncular ile kavuşmaya hazırlanıyor.

Sledgehammer Games, CoD WW2 Nazi Zombi modu ile dikkatleri üstüne çekiyor

[irp posts=”21523″ name=”Walking Dead 8.sezon fragmanı nihayet yayınlandı”]

Bildiğiniz üzere, Call of Duty serisinin oyunlarının senaryo modu, oldukça aksiyon dolu olur. Oyun içerisinde devamlı olarak beklenmedik olaylar yaşanır. Karakterler yaşamını yitirir ve sonra tekrardan geri gelir. Call of Duty World War 2, bizlere o eski oyunlardaki senaryoyu yaşatacak gibi görünüyor. Ancak, geliştirici ekip, işledikleri konunun hassas olduğunun farkında ve bu nedenle de pek çok noktaya da oyun içerisinde saygı gösterilecek. Ekip, 2.dünya savaşına katılmış olan hiçbir ülkenin yarasına basmak istemiyor diyebiliriz. Oyun içerisinde oldukça aksiyon dolu sahneler mevcut.

Oyun içerisinde bir sahnede, Hürtgen Ormanı Muharebesi’ni yaşatıyorlar. Oyun içerisinde, resmen kendinizi 2.dünya Savaşı’nda gibi hissedeceksiniz. Oyunun, grafikleri, ses efektleri ve görsel efektleri oldukça güçlü ve iddialı. Oyunu oynarken oldukça keyifli vakit geçireceksiniz. Call of Duty World War 2’de karşımıza ilk olarak D-Day çıkacak. Bildiğiniz üzere, D-Day, ikinci dünya savaşında Almanya’ya karşı ikinci bir açılan cepheydi. Öte yandan, D-Day, tarihin en büyük hava, kara ve deniz operasyonu özelliğini taşımaktadır.

Sledgehammer Games, CoD WW2 Nazi Zombi modu ile dikkatleri üstüne çekiyor

Yapımcı şirketin bir açıklamasına göre, zombi modunda David Tennant ve Eloodie Yung olacak. Ayrıca, yayınlanan fragman da ortaya çıkan bir diğer isim ise, Vikings dizisinden tanıdığımız, Katheryn Winnick de yer alacak. Şimdi, sizler ile Sledgehammer Games tarafından paylaşılan Call of Duty World War 2 oyununun fragmanı ile başbaşa bırakıyorum. Aşağıdaki link aracılığı ile oyunun fragmanını izleyebilirsiniz. İyi seyirler!

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...