Call of Duty mobil ortama aktarılıyor

Date:

Proje sorumlusu Saga

Candy Crush Saga’nın arkasındaki geliştirici King, Call of Duty’nin mobil versiyonu üzerinde çalışıyor. King en çok oynanan ve sevilen oyunu mobil ortama aktarmak için çaba sarf edeceklerini ve aynı zamanda mobil oyun dünyasına yeni bir bakış açısı kazandıracaklarını söyledi.

Call of Duty’nin sahibi Activision Blizzard 2015 yılında King’i 6 milyar doların altında bir fiyatla satın almıştı. Fakat geliştirici satın alma tarihinden bu yana ücretsiz oynanan Saga oyunlarına odaklanmaya devam etti. Yeni proje King’in Activision’a ait bir ürün üzerinde yapacağı ilk çalışma olacak ve eğer başarılı olursa bu başarı Destiny ve Overwatch gibi firmanın diğer meşhur oyunlarının da gelecekte mobil dünyaya girmeleri için bir kapı açmış olacak.

[irp posts=”11894″ name=”Call of Duty serisi 2. Dünya Savaşına dönüyor”]

Oyun ile ilgili şu an itibariyle hiçbir şey bilinmiyor (Oyunun tarzı, yayım tarihi, platformlar, v.b.) Bildiğimiz tek şey King’in bu projeye ana firması ile birlikte eşlik ettiği ve prototip tasarımında baş sorumlunun kendileri olduğu. Çalışmayı yapacak ekibin çizilen yol haritası dışına çıkma özgürlüklerinin de bulunduğunu belirten King, hatta bu noktada uzmanlıklarını sürpriz sonuçlar oluşturmaya dönük olarak zorlamaları için teşvik edileceklerini de ekliyor. Bu da King’in projenin yöneticisi olacağına işaret ediyor.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...