Çevrimiçi yeni korsan oyunu Hint Okyanusu’na yelken açtıracak

0
468

Ubisoft, Skull&Bones ile geldi

Ubisoft Singapur, E3 2017’de Skull & Bones adlı oyununu duyurdu. Oyuncuları çevrimiçi açık dünyada arkadaşlarıyla birlikte rakiplerine karşı oynarken nihai korsan krallığının sıralamasında yükselebilmek için oyuncuları zorlayacak. Herkes bir numaraya yükselebilmek için kıyasıya yarışacak. Konferans öncesine kadar 2018’den önce bir oyun gelmesi Ubisoft’tan beklenmiyordu ama şirket ters köşe yaptı. Ubisoft, Skull&Bones ile geldi. Oyunun 2017 trailer videosu Youtube sosyal paylaşım sitesinde paylaşılmış durumda. Haberimizden de izleyebilirsiniz.

Ubisoft’un üretici beyin takımı daha önce Assassin’s Creed IV: Black Flag’de bir okyanus oyunu üzerinde çalışmış olduğu için korsan oyunu bir sürpriz olmadı. Bu yeni açık dünya oyununun ne kadar ilgi çekeceği merak konusu.

Oyunun tanımına göre oyuncular, Hint Okyanusu’na yelken açacak, bir filo toplayacak ve diğer korsan kaptanlarla müttefikleri çete kuracak. Oyun karakteriniz bir kralın affını reddetti ve ticaret gemilerini kaçırarak rakiplerini sıralamada aşağı çekmek için Karayipler’den yola çıktı. Birçok kişi, ACIV’in okyanusta geçen bölümlerinin en iyi bölüm olduğunu düşünüyorlar. Çünkü burada oyuna heyecanlan katacak çok şey var. İlgilenen oyuncuların, oyunun beta sitesine girerek daha fazla görsele bakabilirler.Ubisoft, Skull&Bones ile geldi

 

Firmanın CFO’su Alain Martinez oyunla ilgili daha önce şu açıklamayı yapmıştı, “Güçlü, canlı, verilen görevleri heyecanlı ve çok oyunculu bir oyun olacak.” Şimdilik oyunun hangi platform üzerinden paylaşılacağı bilinmiyor ama eli kulağında.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz