CPU işlemcisine AMD ve NVIDIA müdahalesi kurtuluş olur mu?

Date:

AMD ve NVIDIA, Bitcoin madencilerinden sonra yeni ekran kartlarını çıkarıyor

Saatlerce sanal para üretmek için ayarlandılar. Özel dijital para madencileri, iyi grafik kartlarının önemini biliyorlar -modern GPU’lar, Bitcoin gibi para formatlarını tek başına bir CPU’dan daha hızlı işlemek için yeterli genel amaçlı bilgisayar gücüne sahipler. Yine de, kesintisiz rakamlarla başa çıkmaya gerçekten uygun değiller ve hem AMD hem de NVIDIA, ikisi de bu durumu değiştirmeyi umuyorlar gibi görünüyor. CNBC, ASUS’un her iki satıcının yonga setlerini kullanarak madencilik odaklı video kartları ürettiğini farketti. AMD tabanlı madencilik RX 470 ve NVIDIA tabanlı madencilik P106 nihayetinde piyasaya sürülen GPU’ları (sırasıyla RX 470 ve GTX 1060) kullanıyor. Ancak tam sürümü için ince ayar yapılma aşamasındalar. AMD ve NVIDIA, Bitcoin madencilerinden sonra yeni ekran kartlarını çıkarıyor.AMD ve NVIDIA, Bitcoin madencilerinden sonra yeni ekran kartlarını çıkarıyor

İki levha halinde, daha düzgün çalışan ve tozlara karşı daha dirençli özel çift bilyalı rulmanlı fanlar kullanılıyor. Bu sayede ekran kartınızla ilgili endişelenmenize hiç gerek kalmıyor. ASUS, RX 470 varyantı ile ilgili daha fazla optimizasyon iddiası yok. (tuner yazılımı normal kartlarıyla aynı) Ancak şifreli eşzamanlılık karması iddialarıyla çalkalanırken P106’nın optimize edilmemiş bir karta göre yüzde 36 daha hızlı olduğunu ifade ediyor.

AMD ve NVIDIA, Bitcoin madencilerinden sonra yeni ekran kartlarını çıkarıyor

ASUS’un ötesinde şirketlerin madenciliğe uygun modeller satıp satmayacakları da dahil olmak üzere AMD ve NVIDIA, kartları onaylamıyor. Yine de bir CNBC kaynağı, NVIDIA yönetim kurulunun üretimdeki varlığına destek veriyor. GPU satışlarında bir sıçrama için son zamanlarda “yeniden dirilen” dijital para birimi piyasasına kredi verdiğinde AMD’nin mantıklı bir uyum sağlayacağını söylüyor. Ve şirketlerin madencilik alanına girmeleri için güçlü bir teşvik sağlanıyor.

Elbette, sık sık yükselticilerle dolu bir müşteri tabanı oluşturuyor ancak aynı zamanda, oyun meraklıları tarafından oyunculara yönelik GPU gönderilerinde kesintiye uğrama ihtimalini de böylelikle azaltıyor.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...