Sizce dünyanın en iyi oyunu hangisi?

Date:

İşte dünyanın en popüler 10 online oyunu

Online oyun oynamak, dünyadaki milyonlarca insanın keyif aldığı en popüler hobilerden biridir. Boş zamanlarınızı geçirmek için en iyi aktivitedir. Dijital teknolojinin ilerlemesiyle, insanların çoğu boş zamanlarını PC, tablet ya da Android telefonda harcıyor. Bizde, dünyanın en iyi oyunu hangileri, sizler için derledik. İşte, dünyanın en iyi 10 oyunu;

Dünyanın en iyi oyunu sizce hangisi ?

  1. League of legends : League of Legends, en popüler online oyunların listesinde en üst sıralarda yer alıyor ve dünyanın en iyi oyunu olmaya hak kazanıyor. Tasarımları ve oynanışlarıyla kendine özgü şampiyonlardan oluşan iki takım, çeşitli savaş alanlarında ve oyun modlarında başa baş mücadele eder. League of Legends, sürekli çeşitlenen şampiyonları, sık sık güncellenen içeriği ve canlı turnuva ortamıyla, her beceri seviyesindeki oyuncunun sıkılmadan çok uzun süre oynayabileceği bir oyundur.

Dünyanın en iyi oyunu, League of Legends2. World of Warcraft : World of WarCraft, Bizzard Entertainment tarafından 2004 yılında oluşturulmuştur. Çok oyunculu bir oyundur. Oyun, en çok abone sayısına sahip online oyun olarak Guinness Dünya Rekoru’na sahiptir. Oyunun, 10 milyondan fazla abonesi bulunması onu dünyanın en iyi oyunu listesinde ikinci sıraya taşıdı. Ayrıca, tüm zamanların en yüksek hasılat yapmış video oyunudur.

Dünyanın en iyi oyunu, World of Warcraft3. Dota 2 : Valve Corporation tarafından geliştirilen Dota 2, bir başka popüler online video oyunudur. Ayrıca, çok oyunculu online savaş oyunudur. Ve, Temmuz 2013’te piyasaya sürülmüştür. Özellikle, Microsoft Windows, OSX ve Linux için geliştirildi.

Dünyanın en iyi oyunu, Dota 24. Counter-Strike : Global Offensive : Counter- Strike serisinin dördüncü oyunu olan Counter-Strike: Global Offensive, online bir first-person shooter oyunudur. Oyun, 21 Ağustos 2012’de, Valve Corporation ve Hidden Path Entertainment tarafından geliştirilmiştir. Popülerlik açısından, en çok oynanan online oyunlardan biri olarak dünyanın en iyi oyunu listemize ekledik.

Dünyanın en iyi oyunu, Counter Strike5. Diablo 3 : Diablo 3 en popüler online oyun kategorisinde yer alıyor. Aksiyon oyunudur. Bizzard Entertainment tarafından 2012 yılında Microsoft Windows ve OS X için 2012 yılında geliştirilmiştir. Piyasaya çıktığı ilk gün, 24 saatte 3.5 milyon kopya satarak en hızlı satan PC oyunu olarak bir rekora imza atmıştır.

Dünyanın en iyi oyunu, Diablo 3

[irp posts=”19622″ name=”Galaxy S8 Active, performans testinde ortaya çıktı”]

6. Smite : Hi-Rez Stüdyoları tarafından yayınlanan en çok oynanan online video oyunlarından biridir. Oyun, Microsoft Windows ve Xbox One için 2014 yılında piyasaya çıkmıştır.

Dünyanın en iyi oyunu, Smite7. Battlefield 4 : 2013 yılında piyasaya çıkan oyun, EA Dijital Illusion CE tarafından geliştirilmiştir. Dünyadaki popüler video oyunlarından biridir. EA’ya göre, Battlefield 4, 30’dan fazla video oyun gazeteciliği mağazasından ödül almıştır.

Dünyanın en iyi oyunu, BattleField8. Minecraft : Sandbox’tan bağımsız bir video oyunudur. İsveçli Mojang şirketi tarafından yayınlanmıştır. Oyun, Android, Windows Phone, PlayStation 4, Xbox One ve iOS gibi farklı işletim sistemleri için özel olarak tasarlanmış farklı sürümlere sahiptir.

Dünyanın en iyi oyunu, MineCraft9. World of Tanks : En popüler online oyunların listesinde 9 numarada World of Tanks yer alıyor. 2013 yılında aynı anda 305.000’den fazla kullanıcı ile Guinness Dünya Rekoru’na girmiştir.

Dünyanın en iyi oyunu, World of Tanks10. Hearthstone : Heroes of WarCraft : En popüler 10 online oyun listesinde 10 numarada yer alan oyun Hearthstone: Heroes of Warcraft’tır. Oyun, Blizzard Entertainment tarafından geliştirilmiştir. 11 Mart 2014’te piyasaya çıkmıştır. 25 milyondan fazla kayıtlı Hearthstone hesabı vardır. Oyun, Microsoft Windows, OS X, iPad, Android tablet ve Windows 8 dokunmatik ekranlı cihazlarda bulunuyor.

Dünyanın en iyi oyunu, HearthStone

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...