Dünyanın en zengin ikinci adamından, dünyanın en zengin üçüncü adamına eşsiz övgüler

Date:

Farklı iş kolları

Cuma günü CNBC ile yapılan bir röportajda Buffet “Jeff Bezos’ın çağımızın en olağanüstü iş adamı olduğuna inanıyorum. Bunu daha önce de söyledim” dedi.

Yatırım firması ve holdingi Berkshire Hathaway’in kurucusu ve CEO’su olan Buffet Amazon’un kurucusu Bezos’ı aynı anda iki farklı iş alanındaki başarısından ötürü övdü.

Amazon, kitap ve çocuk bezi gibi ürünleri satın alabileceğiniz sıradan Amazon’u işletiyor. Fakat firma aynı zamanda kazancının büyük bölümünü oluşturan bulut işletim sistemi branşı olan ‘Amazon Web Services’ ı da işletiyor.

“Müşteri kitlesi ve faaliyet alanları bütünüyle birbirinden farklı iki işi, aynı anda yürütebilen birini daha önce hiç görmemiştim” diyen Buffett, “İki farklı ve büyük işi, mükemmel bir şekilde götürmeyi başarmak, gerçekten muhteşem. Bunun gibi bir başka örnek düşünemiyorum” diyerek sözlerine devam etti.

Buffett, Forbes’in yaptığı araştırmaya göre 75.6 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zengin ikinci adamı olarak sıralandırıldı. Bezos ise Buffett’tan hemen sonra ortalama 72.8 milyar dolarlık mal varlığı ile üçüncü sırada yer alıyor (Bill Gates 86 milyar dolar ile birinci sırada).

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...