En çok yapılan 4 Youtube challenge

Date:

Sosyal medya çılgınlıkları hız kesmiyor

Son günlerde hatta sosyal medyanın aktif olarak hepimiz tarafından kullanılmaya başlandığından beri pek çok şey sabah uyandığımızda birden moda olabiliyor. Hatta bu ne ara çıktı? Ben ne zamandır uyuyorum? Gerçek mi bu? soruları yerini bizlerinde denemeye başladığı durumlara çeviriyor. Sosyal medya çılgınlıkları hız kesmiyor.

Peki ya challenge ne demek? İngilizce’den Türkçe’ye çevrildiğinde sözlük anlamı olarak meydan okuma, zorlu görev karşılıklarını görüyoruz. Şu aralar çok trend olan challenge herkes tarafından ilgiyle takip ediliyor. Hatta ilkokul düzeyindeki çocuklar bile okulda bir araya geldiklerinde bu bir nevi oyunu karşılıklı oynuyorlar. Amaç elbette ekstra eğlenceli ve adrenalinli bir takım aktivitelerde bulunmak ve rekabet oluşturmak. Hadi lafı fazla uzatmadan biraz son zamanların en trend olmuş 4 challenge’ından bahsedelim.

Youtube Challenge Top4

1.Pet şişeyi yukarı fırlatıp düştüğü yerde dik kalmasını sağlama

Kulağa oldukça gereksiz gelebilir ancak çocukların bile ellerinden düşmeyen su şişelerini neden kullandıklarını size bir daha düşündürebilir. Hastalık haline gelen bu challenge’ın amacı ucundan tutularak yukarı fırlatılan şişenin düştüğü yerde devrilmeden durmasını sağlamak. Bunun için şişenin içinde bir miktar su olması şart.pet şişe fırlatma hastalığı ile ilgili görsel sonucu

2.Pizza Challenge

Pizzayla neye savaş açmış ya da neyin mücadelesini veriyor olabilirler diyorsunuz değil mi? Burada iki tarafımız var. Her iki tarafın da bir ekmek hamuru, salça ve peyniri var. Tanıdık geliyor mu? Pizza yapmak için en temel malzemeler. Ve bir kavanozun içinde pizzanın içine koyulabilecek ve koyulmayacak malzemelerin yazılı olduğu kağıtlar. İş ciddiye binmeye başadı değil mi?
Challenge şöyle ilerliyor: Her iki tarafta sırasıyla kavanozdan kağıtlar çekiyor ve yazılı malzemeyi pizzasına ekliyor. Bu malzeme leziz biber,salam,mısır,zeytin de olabilir marsmallow,puding,kahve,helva da olabilir. Domates sosu ya da salçaya hangileri yakışır bir hayal edin. En sonunda da pişirip yiyorlar. Güçlü olan kazansın.

pizza challenge ile ilgili görsel sonucu

3.Makyaj Challenge

Adından da anlaşılacağı üzere genelde kadınlar yapıyor bu challenge türünü diyeceğimizi sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Kadın erkek herkes sarmış durumda. Genelde erkekler kız arkadaşlarını ya da eşlerini manken olarak kullanıyor ve onlara hiç bilmedikleri makyaj malzemeleriyle makyaj yapıyorlar. Sonuçta dudağının her yeri rujla kaplanmış, gözleri yapış yapış olmuş rimelden açılmayan kadınları görmek hiçte zor değil.

Makyaj Meydan Okuma

4.Bean Boozled

Bu challenge en çılgın olanlarından biri. Bir tür oyun olarak oyun marketlerinde satılıyor ancak anlatacaklarımızdan sonra almaya gönüllü olur musunuz bilemiyoruz. Bean kelimesi ingilizce de fasülye demek. Oyunda yuvarlak bir kağıt ve üzerinde renk şeması oluşturulmuş bir düzenek var. Arkadaş grubunuzla yuvarlak bir biçimde oturuyorsunuz ve ortadaki düzeneği çeviriyorsunuz. Bu arada unutmadan çevirdiğiniz düzeneğin iki ucu iki kişiyi gösteriyor. Aynı anda size denk gelen renkteki fasülye şekerini yiyorsunuz. Şansınıza elma şekeri,lokum,çikolata da olabilir, kusmuk,sümük,kulak pisliği tadı da.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...