Epson AR gözlükler drone’lar için sanal oyun alanı oluşturuyor

Date:

Akıllı gözlüklerde AR drone oyunu

Drone uçurmayı öğrenmek hoş bir uğraşı fakat EdgyBees adlı bir firma yakın bir zamanda yaptığı AR oyunu ile pilotluk uğraşılarınızı daha da eğlenceli hale getirebilir. Bu AR oyununu özel olarak DJI model drone’lar için yapılmış ‘Epson Moverio Drone Edition’ akıllı gözlüklerine indirebilirsiniz. Drone Prix, makinenin kamerasıyla çekilen gökyüzü çekimi üzerine sanal bir engel safhası ekliyor. 30’un üzerinde farklı bölüm, bu bölümlerde gezinmenize yardımcı olacak seyir rehberi, tek kişilik oynamak için solo mod ve dünya çapında başkalarına karşı oynamak için rekabet modu içeriyor.

‘Epson Moverio Drone Edition’

Epson Amerika ürün müdürü Eric Mizufuka bir açıklamasında “Edgybees hayranlık verici yeni bir buluş yaptı. Akıllı gözlüklerde AR drone oyunu. Bu tip bir şey ancak Moverio platformunda olabilirdi. Kullanıcılar Moverio BT-300 Drone Edition ile telefon ya da tabletlerinde parlak güneş ışığına bakmak zorunda kalmazlar. Bu da kullanıcılara kolaylık, rahatlık ve güvenlikle birlikte, türünün tek örneği olan bir oyun deneyimi sunuyor.”

[irp posts=”14971″ name=”Siz siz olun, 2018’den önce Bluetooth cihaz almayın!”]

Drone Prix gözlüklerin ‘Drone Edition’ı ile kullanılacak en mükemmel uygulama. Drone Edition, Epson ve DJI ortaklığıyla üretilmiş bir ürün olup, Moverio gözlükleriniz olmasa da, oyunu oynayabilirsiniz fakat tabii o denli etkileyici bir deneyim edinemezsiniz.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...