ESignature 16 Milyon dolarlık yatırımını yapıyor

Date:

Greylock Partners, ABD Venture Partners ve Tien Tzuo da bu ortaklığa katıldı.Greylock Partners, ABD Venture Partners ve Tien Tzuo da bu ortaklığa katıldı.

ESignature platformu olan HelloSign, Foundry Group ve Zach Coelius’un liderliğinde 16 milyon dolarlık bir finansman hazırlığında. Greylock Partners, ABD Venture Partners ve Tien Tzuo da bu ortaklığa katıldı. San Francisco merkezli şirket 2010 yılından bu yana olmasına rağmen, dışa açılmamış sermayeyi artırdıklarından B Serisi diye adlandırıyorlardı. İş, nakit akışının olumlu olduğunu ve COO Whitney Bouck’in “ısrarla ihtiyaç duymadıkları bir finansman” olduğunu belirtti. Fakat Foundry Group’tan Ryan McIntyre’ye kendi yönetim kuruluna katılma fırsatı verdiklerinden dolayı onu memnuniyetle karşıladılar.Greylock Partners, ABD Venture Partners ve Tien Tzuo da bu ortaklığa katıldı.

Docusign ve Adobe Sign, rakibi 55.000 şirketin hizmetlerini bir abonelik temelinde ödemesi konusunda ikna etti. Platformda temel özelliklerini ücretsiz kullanabilen yedi milyonun üzerinde kullanıcısına sahip olduklarını tahmin ediliyor.

Belgelerin imza ve paylaşımına ek olarak kısa bir süre önce PDF formlarının dijital dosyaların düzenlenmesini kolay bir hale getiren HelloWorks’u bünyelerinde tanıttılar. Bouck, “API gerçekten bizim birincil odak noktamız” dedi. “E-İmza’yı Twilio veya Şeridi” yapmak istediklerini söyledi.Greylock Partners, ABD Venture Partners ve Tien Tzuo da bu ortaklığa katıldı.

Foundry Group’tan Ryan McIntyre, HelloSign’a yaptıkları yatırımla “yapmak istediğimizden çok daha azını yapabildik. Ancak bu bizim için çok tatmin edici bir nokta oldu. Bu ortaklığı güçlendirmek için elimizden geleni yapacağız” dedi. ESignature pazarının katlanarak büyüyebileceğine inanıyoruz ve HelloSign’ın pazarı yönetmek için mükemmel bir konumda olduğu açık. Çünkü onlar yalın, kolay anlaşılır ve son derece yenilikçi.”

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...