Essential Phone, 360 derecelik kamerası ile piyasaya çıkıyor

Date:

Essential Phone, kamerada devrim yapıyor

Android’in kurucusu Andy Rubin, bugün Essential Phone’u tanıttı. Android destekli akıllı telefonun en önemli özelliklerinden biri, ek aksesuarlar için tasarlanmış yeni bir modüler sistemdir. Essential’ın ilk aksesuarı, Essential Phone’un arkasına bağlanan küçük bir 360 kameradır. Ağırlığı 35 gramdan daha azdır. Ayrıca, 13 MP’lik çözünürlülükle 4K videolar kaydedebiliyor. Ve, düşük ışıkta bile muhteşem performans sergileyen 8 MP’lik ön kamerası görenleri hayrete düşürecek cinsten.

Essential Phone, kamerada devrim yapıyor

Essential, piyasadaki normal Android telefonlara bir farklılık olarak, 360 kamerasıyla adeta bir devrim yapıyor. Şirketin optik ve görüntüleme başkanı Xiaoyu Miao; 360 kameranın, “her şeyi değiştirdiğine” inandığını söyledi.

Miao, yeni 360 kamera üzerine yazdığı bir blog yazısında; neden endüstrinin, 360 kamerayla önemli sorunları olduğunu açıklıyor. “ Kameralar, büyük ve pahalı, özellikle, iyi bir kameraya sahip olmak istiyorsanız. Ayrıca, fotoğraf çekmek ve sosyal ağınıza onları yüklemek için kullanıcının deneyimi ve iş akışı oldukça külfetli.” şeklinde bir açıklama yaptı. Miao, minyatür Essential fotoğraf makinesinin, bu yaygın sorunlarla baş edebilmede yardımcı olacağına inanıyor.

360 kamerayı, Essential Phone ile birlikte satın alırsanız ekstra olarak 50 $, ayrı olarak satın almak istediğinizde ise, 199 $ karşılığında sahip olabileceksiniz. Essential şu anda sadece ABD’ye cihaz dağıtımı yapıyor ancak, hem telefon hem de 360 kamerayı, şirketin çevrim içi mağazasından sipariş edebilirsiniz.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...