Essential Phone’nin çıkış tarihi ertelendi, peki yeni çıkış tarihi ne zaman?

Date:

Essential Phone ne zaman piyasaya çıkacak?

Android’in kurucusu Andry Rubin’in yeni akıllı telefonu Essential Phone ile ilgili haberler gelmeye başladı. Öncelikle, yeni akıllı telefon 30 Mayıs tarihinde tanıtıma çıkarılmıştı. Daha sonra, Essential Phone’nin açıklanan piyasaya çıkış tarihi 29 Haziran’dı. Fakat, yeni akıllı telefon Essential Phone, ortaya çıkan teknik sorunlardan ötürü bu tarihte de piyasada satışa çıkarılamayacak. Peki yeni verilen çıkış tarihi ne zaman?

Essential Phone ne zaman piyasaya çıkacak?

Yeni akıllı telefon Essential Phone’nin 30 Mayıs’ta tanıtımı yapıldıktan sonra, birçok meraklı akıllı telefon kullanıcısı tarafından telefonun piyasaya çıkış tarihi merak içinde bekleniyordu. Ertelenen bu tarihten sonra, resmi olarak yapılan açıklamaları göre, akıllı telefon önümüzdeki 30 gün içerisinde dağıtıma çıkacak. Telefonun çıkış tarihi ile ilgili başka herhangi bir ertelemenin olmayacağını söyleyen şirket, böylelikle kesin olarak çıkış tarihini vermiş oldu. Gelin, tekrardan yeni akıllı telefon Essential Phone’nin teknik özelliklerine göz atalım.

[irp posts=”20775″ name=”Battlefield 1 ve Titanfall 2 oyunları Origin Access’e geliyor!”]

Android’in kurucusu Andry Rubin’in yeni akıllı telefonu Essential Phone, Snapdragon 835 işlemcisinden gücünü alacak. Akıllı telefon, çerçevesiz ekranı ile kullanıcılarına yüzde 85’lik bir dokunmatik alan sunmaya hazırlanıyor. Cihaz, 4 GB RAM ile desteklenecek. 5.71 inç’lik 2560×1312 çözünürlükte QHD ekranıyla piyasaya çıkacak olan telefon, yaklaşık olarak 185 gram ağırlığında. Akıllı telefon Essential Phone, 128 GB dahili depolama alanına sahip. Pil kapasitesine gelecek olursak, akıllı telefon 3040 mAh’lık bir bataryası ile kullanıcılarına sunulacak. Akıllı telefonun işletim sistemi de Android 7.0 Nougat olacak. Öte yandan, telefonda, parmak izi okuyucu, ışık sensörü, barometre, ivmeölçer, manyetometre ve jiroskop da bulunuyor.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...