Samsung Galaxy Note 8’den gelen yeni görüntüler birçok özelliği ortaya çıkardı

Date:

Samsung Galaxy Note 8 akıllı telefonunun özellikleri

Samsung’un ardı arkasına piyasaya çıkan akıllı telefonları adeta birbiri ile yarışıyor. Samsung Galaxy Note 8 ile ilgili gelen bazı sızıntılar ve görüntüler de elimize ulaştı. Yeni sızıntılar, akıllı telefonun iki farklı depolama boyutuna ve dört basamaklı rakama ulaşabilen bir fiyat etiketini ortaya koyuyor. Yeni çıkacak olan akıllı telefonda diğer farklılık ise, Galaxy Note 8’de yer alacak olan parmak izi okuyucusu, Galaxy S8’de olduğu gibi kameranın hemen yanında yer almayacak. Bakalım, yeni sızıntılar, akıllı telefon ile ilgili ortaya neleri çıkartıyor.

Samsung Galaxy Note 8 akıllı telefonunun özellikleri

Teknoloji devi Samsung, Galaxy Note 8 akıllı telefonunu 2017 içerisinde piyasaya çıkaracağını doğrulamıştı. Şirket, tam bir tarih vermekten çekiniyor fakat biz de her sonbaharda S Pen uyumlu bir Android telefon beklemeye başladık. Güvenilir kaynak Kore Herald’ın açıklamasına göre, iPhone 8’in piyasaya sunulmasının ardından, Samsung Galaxy Note 8’de Ağustos ayı içerisinde yeni akıllı telefonunu piyasaya çıkaracak. Bu çıkış tarihi, hem Note 7 hem de Note 5’in Ağustos ayında geldiğini göz önüne alırsak mantıklı gelecektir. Sizce, daha erken gelebilir mi?

[irp posts=”20780″ name=”Essential Phone’nin çıkış tarihi ertelendi, peki yeni çıkış tarihi ne zaman?”]

Ancak, Samsung, pil vakasından sonra yeni akıllı telefonlarında pil güvenliği uğruna biraz daha zaman harcayabilir. Akıllı telefonun teknik özelliklerine bakacak olursak, muhtemelen, 6.4 inç’lik FULL HD 1080p çözünürlüğünde piyasaya çıkacak olan akıllı telefon, çift kamerası ile kullanıcılarına sunulacak. Akıllı telefonun pil kapasitesi ise, 3.300 mAh’lık bir bataryadan sağlanacak. Samsung, bu konuda güvenliği en üst seviyede tutuyor. 5,000 mAh’lık bir batarya akıllı telefon için ağır gelecektir. Telefon, tabiki de kutusundan Android 7.1.1 Nougat ile çıkacak ve 128 GB dahili depolama alanı mevcut olacak.

Samsung Galaxy Note 8 akıllı telefonunun özellikleri

Samsung Galaxy Note 8, Amerika’da Snapdragon 835 işlemci ile piyasaya çıkarken İngiltere’de Exynos 8895 kendi işlemci ile piyasaya çıkacak. Akıllı telefon 4 GB RAM ile desteklenecek. Telefonda microSD olacak mı henüz bilinmiyor ama zaten hali hazırda 128 GB dahili depolama alanı mevcut olacak. Galaxy Note 8’de, Galaxy S8’de olduğu gibi Infinity Display ve ev düğmesi içermeyecek. Görüntülerden çıkardığımız sonuçlar arasında, akıllı telefonda aynı zamanda Bixby düğmesi de yer almıyor. Cihazın alt tarafında ise, bir USB-C, hoparlör ızgarası, S Kalem ve 3,5 mm’lik bir soket yer alıyor.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...