‘Friday the 13th’ oyunu resmen duyuruldu, Jason sizi bekliyor!

Date:

Camp Crystal Lake’deki arkadaşlarınıza liderlik etmenin zamanı geldi.

13. Cuma olarak da tabir edebileceğimiz Friday the 13th oyunu küçük bir gecikmenin ardından resmi olarak duyuruldu. Camp Crystal Lake’teki aksiyonun ortasına atlamak isteyen oyuncular 13.Cuma’nın çıkması için sabırsızlanıyordu. 26 Mayıs itibarı ile PlayStation 4, Xbox One ve Microsoft Windows platformlarında oynanabilecek. Resmi Twitter hesabı üzerinden oyun ile ilgili paylaşımlar yapılmaya devam ediyor. Eğer oyun ile ilgili bir sorun yaşarsanız, oyunun resmi Twitter hesabını bir göz atmanız faydalı olacaktır.

Oyunda Jason Voorhees isimli başkarakterden kaçmaya çalışan bir ekip ve onların peşinde de yine Jason var. Ekipteki karakterler gerçek kişiler tarafından yönetilirken aynı zamanda Jason karakteriyle de oynanabiliyor. Kamptan kaçmayı başaranlar hayatta kalıp oyunu kazanıyor. Jason karakteriyle oynayan ise ekiptekileri öldürmeye çalışıyor.

Camp Crystal Lake'deki arkadaşlarınıza liderlik etmenin zamanı geldi.

Friday the 13th, 1980’de başlayan sinema tarihinin en önemli serisi oyun dünyasına taşındı. Oyunda sağlam bir şekilde korkacağınız fakat aynı zamanda eğleneceğiniz, aksiyon ve macera dolu sahneler mevcut.

Oyun Kickstarter kampanyası olarak başladı. Başlarda çoklu oyunculu, sade grafikli ve basit bir oyun motoru olan bir oyun yapılması düşünülmüştü. Kampanya beklenenden daha fazla ilgi görünce ve özel yatırımcılardan destek alınca, yapımcı ekip daha kapsamlı bir oyun yapmaya karar verdi. Ve sonunda da beklenen oyun geldi. Beklemeye değip değmediğini ilerleyen zamanlarda göreceğiz fakat söylemek gerekir ki oyunun deneme sürümü çok fazla ilgi görmüştü.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...