Game of thrones 7. sezon 2. bölüm, sonunda kış geldi ve eğlence başlıyor

Date:

Game of thrones 7. sezon 2. bölüm, sonunda kış geldi ve eğlence başlıyor.

Game Of Thrones serisinin bir sonraki bölümünü merak ediyorsanız okumaya devam edin. Stormborn başlıklı bu bölümde neler oluyor? HBO Game Of Thrones 7 sezon 2. bölümünün özel bir fragmanını yayınladı. Game of thrones 7. sezon 2. bölüm fragmanında “Daenerys beklenmedik bir ziyaretçinin karşısına çıkıyor. Jon Snow bir ayaklanmaya karşı çıkıyor. Tyrion, Westeros’un fethini planlıyor.”

Daenerys Targaryen (Emilia Clarke), ‘Thrones’ sonraki bölümünün fragmanına dayanan hem Jon Snow (Kit Harington) hem de Cersei Lannister (Lena Headey) ile çarpışmaya devam ediyor.

“Targaryen’e güvenilemez.”

Game of thrones 7. sezon 2. bölüm “Stormborn” olarak adlandırılan önümüzdeki gösterimin fragmanında, Şövalye Vale, Kuzey’de yeni yılda kral olan Jon Snow’a (Kit Harington) değişimin nasıl gerçekleşebileceğini görmesi ile ilgili uyarıcı konuşmasını yapıyor. Daenerys (Emilia Clarke) halen, Jon Snow’un White Walker’lara karşı aleyhine neden olacak Dragonstone’da yaşıyor.

Game of thrones 7. sezon 2. bölüm, sonunda kış geldi ve eğlence başlıyor
Game of thrones 7. sezon 2. bölüm, sonunda kış geldi ve eğlence başlıyor

Jon, müttefiklerini House Targaryen ile temas kurmak için ikna etse bile, Dany, Westeros’un karşı karşıya kaldığı yeni tehditler hakkında toplanan mahkemeyi uyaran Cersei Lannister’e (Lena Headey) katılmak için daha fazla uğraş veriyor.

Mad Kraliçesi “Mad King’in kızı bu bölgeyi yok edecek” diyor. Çok uzak olmayan Cersei’nin yeni rakibi, Yara Greyjoy (Gemma Whelan) çok cazip bir adım atarak kendi hamlelerini harekete geçirmeye başlıyor.

Yara, Dany’ye “Bir ordumuz, filomuz ve üç ejderhanız var. Şimdi King’s Landing’i vurmalıyız.” dedi.

Yara’nın neden Westeros’un kalbini vurmak istediği şaşırtıcı değil. Dragonstone ve King’s Landing birbirine yakın durumda, bu da iki cephe arasındaki gerginliklerin önümüzdeki en kısa sürede kaynaması anlamına geliyor.

[irp posts=”21189″ name=”Game of Thrones’un cevaplaması gereken 8 soru”]

HBO tarafından yayınlanan Game of Thrones (Taht Oyunları), David Benioff ile D.B.Weiss tarafından hazırlanan televizyon dizisidir. George Martin’in epik fantezi serisi Buz ve Ateşin Şarkısı’ndan uyarlanmış ve adını serinin ilk kitabından almaktadır. Dizi Kuzey İrlanda, Malta, Hırvatistan, İzlanda ve Fas’taki mekanlar ile Belfast’taki bir stüdyoda çekilmektedir. İlk bölümü, 17 Nisan 2011 tarihinde HBO’da yayınlanan dizinin yedinci sezonu başladı. Altıncı sezonu 24 Nisan 2016’da başlamış, 26 Haziran 2016’da sona ermiştir.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...