Louis Vuitton’ın ilk akıllı saati: Tambour Horizon piyasaya sürüldü

Date:

Louis Vuitton ilk akıllı saatini piyasaya sürdü!

Son zamanlarda, lüks moda markalarının kendi Android Wear saatlerini yaratması neredeyse bir trend haline geldi diyebiliriz. Tag Heuer, Montblanc, Movado, Hugo Boss, Diesel, Emporio Armani, Michael Kors ve Tommy Hilfiger markalarını bu akıma ekleyebiliriz. Ve, şimdi de görünüşe bakılırsa, Louis Vuitton için de bunun zamanı geldi. Saat ve moda dünyasının ilk akla gelen isimlerinden biri olan Louis Vuitton, akıllı saat pazarında yoluna devam ediyor. Lüks saatleri ile tanınan marka, ilk akıllı saati olan Tambour Horizon ismini verdiği akıllı saatini piyasaya sürdü.

Louis Vuitton ilk akıllı saatini piyasaya sürdü!

[irp posts=”21213″ name=”Galaxy C7 (2017)’nin yeni bir özelliği daha ortaya çıktı”]

Tambour Horizon, şirketin geleneksek lüks saat modeline oldukça benzer bir görünüm sunuyor fakat fiziksek donanıma bakacak olursak diğerlerinden sıyrılmayı başarabilmiş. Louis Vuitton’ın ilk akıllı saati, Android Wear 2.0 işletim sistemini kullanıyor. Öte yandan, akıllı saat, 1.2-inç 390×390 yuvarlak AMOLED ekrana sahip ve 512 MB RAM desteği sunuyor. Tambour Horizon, Qualcomm’un Snapdragon Wear 2100 yonga setinden gücünü alıyor. Ayrıca, lüks akıllı saat, 4 GB depolama alanına sahip ve tam 300 mAh’lık bir bataryası mevcut.

Akıllı saat Tambour Horizon, dış tasarımı ile oldukça dikkat çekici. Akıllı saatin, ön ve arka paneli safir ile kaplanmıştır. Ve, kullanıcılarına 30 metreye kadar suya dayanıklılık özelliği sunuyor. Gelelim asıl can alıcı noktaya; bu lüks akıllı saatin fiyat etiketine! Louis Vuitton’ın Tambour Horizon adını koyduğu ilk akıllı saatinin fiyatı, renk ve kayış seçeneklerine göre 2450 dolar ila 2900 dolar arasında değişiyor.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...