Gears of War 4, Horde modunu yaza hazırlıyor

Date:

Kutlamalar için ücretsiz bir hafta kullanım ve yeni haritalar sunuluyor

Gears of War 5, geçtiğimiz Ekim ayında daha piyasaya düştü. Güncel haliyle daha fazla hikaye, kinetik ses ve versiyon ile oyuncu-Al Horde’a karşı mücadele moduyla revizelenmiş bir şekilde beğenilere sunuldu. Microsoft Game Studios aylar içerisinde oyunu revize ederek çoklu oyuncu modunda yaşanan sorunları entegre etti. Daha öncesinde oyuncular sinirlenerek oyundan çıkıyorlardı. Şimdi oyunculara, kutlamalar için ücretsiz bir hafta kullanım ve yeni haritalar sunuluyor.gears of war 4 en yeni ile ilgili görsel sonucuNeyse ki yeni ücretsiz içerik yakında çıkıyor: Horde modu ile kullanıcılar yeni haritalar ve zorluk seviyelerinin yanında Xbox One veya PC’deki yeni oyunların ücretsiz deneme sürümünü edinebilecekler. Henüz diğer kullanıcılar indirememişken Horde modu kullananlar oynuyor olacaklar. Tüm bunlar 6 Haziran’da oyunculara sunulacak modun güzellikleri arasında sayılıyor.gears of war 4 en yeni ile ilgili görsel sonucu

Horde’un Yükselişi DLC, 15 yeni beceri (her üç sınıf için) ve seviye 6’ya kadar her bir bölüm için ödüller içeriyor. Multiplayer modunda iyi yeni harita açılıyor: Gears of War 2’den Avalanche ve 3.oyundan Rust Lung. Hem Campaign hem de Horde modlarının ikisinde de zor aşamalar var: Diğerlerine göre daha zor olanı ve yalnızca tek bir can ile yenmeniz gereken akıl almaz Ironman bunlardan biri.

Gears of War 4’ü henüz deneyimlememiş olanlar, 9-15 Haziran arasında bu heyecana dahil olabilirler. Oyuncular kampanyayı Horde modunda değerlendirebilir ya da geleneksel Versus multiplayer’ı oynayabilirler. Eğer oyunu tamamlamaya karar verirlerse bu heyecanı full sürümü devam ettirebilirler. İyi eğlenceler.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...