Geleceğin yürüyen merdivenleri kendini temizleyebilecek

Date:

LG firmasının yeni geliştirdiği ultraviyole temizleyiciler sayesinde artık hastalık kapma ihtimalinizi neredeyse sıfırlıyor.

Gerçekten kelimenin tek anlamıyla mikrop yuvası olan yürüyen merdiven tırabzanları özellikle kış mevsimlerinde grip mikroplarının meskeni olmasıyla biliniyor. Her ne kadar elinizi toplu taşıma araçlarında yüzünüzle temas etmeseniz bile, yapılan araştırmalar gösteriyor ki grip virüsü temas olmadan da yayılabiliyor. İşte bu yüzden LG firması da bu sorunumuz için zaman ayırmış ve bu sorunumuza makul çözümler getirmiş. El terini bile ultraviyoletik etkisiyle kaldıran cihaz LG Tırabzan Sterilizer UV LED adıyla piyasa sürüldü. Ultraviyole manasına gelen UV ve yaydığı ışık türünün karşılığı olarak kullanılan LED ise cihazı tamamen tanımlayıcı bir isimde olmuş.

Bu hareket sadece kamu sağlığını iyileştirmeyecek, aynı zamanda insanların yürüyen merdivenlerde tutunmalarını sağlayıp, yaslanmalarını veya benzeri tehlikeli hareketlerden kaçınmalarını sağlayacak. Her anti bakteriyel üründe olduğu gibi bu üründe bildiğiniz bütün bakteri ve virüslere karşı %99.9 etkili. Herhangi bir ekstra aparata gerek olmadan yerleştirilebilen cihaz kullandığımız metrolardaki yürüyen merdivenlerle de uyumlu.

Henüz ürünün resmi tanıtımını yapmayan LG, yakın zamanda bütün havalimanlarında ve alışveriş merkezlerinde karşımıza çıkacak. Artık çantanızda bakteri öldürücü jel taşımanıza gerek kalmayacak. Ben taşımıyorum da belki taşıyanınız vardır.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...