LinkedIn Windows 10 için masaüstü uygulaması çıkartıyor

Date:

LinkedIn Windows 10 için masaüstü uygulaması çıkartıyor

LinkedIn bugün Windows 10 için resmi masaüstü uygulamasını yayınladı. Microsoft’un zaten sahibi olduğu uygulama Windows 10’la derin bir uyum içinde olacak şekilde hazırlanıyor. Windows 10 başlangıç menüsü, notlarınızı ekleyebildiğiniz bir ekran ve bildirim çubuğu ile Windows 10 ara yüzü için son derece kolay bir kullanım menüsü sunuyor. Microsoft’un söylediğine göre Bu bildirim çubuğunda ise size gelen yeni mesajlar, profilinizi görüntüleyen insanlar veya sektörünüzle alakalı olan gelişmeleri görebileceğiniz bir bölüm. Ayrıca bu ekranı sizin de düzenlemenize olanak sağlanıyor.

Geçtiğimiz kasım ayında LinkedIn’den 26.2 milyar dolar kar elde ettiğini açıklayan Microsoft, linkedın’ide tıpkı Outlook veya Office gibi Microsoft denilince akla gelen uygulamalar arasına getirmeyi planlıyor.

Geçtiğimiz kasım ayında dünya üzerinde 400 milyon kullanıcıya ulaşan LinkedIn şu anda iş anlamında kullanılan en geniş sosyal ağ durumunda. Nisan ayında Microsoft’un yaptığı açıklamaya göre 500 milyon kullanıcının 200den fazla ülkede aktif olduğu yönünde. Bu da yaklaşık 10 milyondan fazla aktif iş ilanı ve 9 milyondan fazla şirketin olduğunu ima ediyor. Her hafta 100.000 civarında makale paylaşılıyor. Kısacası iş anlamında gerçek anlamda bir başarıya ulaşan LinkedIn mesleki gelişimini devam ettirmek isteyen kişiler için gerçek bir hizmet.

LinkedIn Windows 10 için masaüstü uygulaması çıkartıyor

Mobil uygulama sona eriyor

Windows 10 uygulamasının çıkış tarihi LinkedIn mobil uygulamalarla alakalı faaliyetlerini durduracağını açıkladıktan hemen sonra geldi. LinkedIn Mobil sürümü ise 30 ağustos 2017 de kapanacak. Bu yaz LinkedIn’in Windows 10 için hazır olacağını söyleyen Windows (yayınlanış tarihi ise bugün) dilerlerse mobil kullanıcıların web tarayıcı üzerinden LinkedIn’e erişebileceklerini söyledi. Windows’un mobil pazardan çekilmesinin sebebi ise uygulamayı Instagram veya Snapchat seviyesinde her gün binlerce insanın kustuğu bir seviyede bırakmamak.

Windows haziran ayında LinkedIn’in % 40’lık masaüstü sürümü kullanıcıları içinse masaüstü sürümü için yeni bir deneyim havasında yeni bir güncelleme yayınladı.

Windows 10 için olan uygulama bugün Windows Store da yayınlanmaya başladı ve başlangıç olarak 22 dilde yayınlanıyor.

Yayınlanan diller ise şöyle: Türkçe, İngilizce, Almanca, Fransızca, Portekizce, Çince(Basitleştirilmiş), Arapça, Danimarka dili, İtalyanca, Felemenkçe, Japonca, Korece, Norveççe, Polonyaca, Türkçe, İsveççe, geleneksel Çince, çekçe, Endonezya’ca, Taylandca, Malezyaca ve Romence.

Uygulama bütün linkedın marketlerinde ay sonuna kadar erişilebilir olacak.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...