George Clooney için kutlama zamanı!

Date:

George Clooney’in 1 milyar$’lık şirketi

Ünlü oyuncu George Clooney için şimdi kutlama zamanı. George Clooney’in kurduğu tekila şirketi, içki devi Diageo’ya 1 milyar$’a (£ 790 milyon) satıldı. George Clooney’in 1 milyar$’lık şirketi. Anlaşma, İnsan Hakları Savunucusu ve Avukat olan eşi Amal’ın bu ayın başlarında doğurması beklenen ikizleri nedeniyle ünlü Hollywood aktörü için yoğun bir zamanda geliyor. Yıldız, Casamigos’u 2013’te arkadaşları Rande Gerber ve Mike Meldman’la kurdu.

George Clooney'in 1 milyar$'lık şirketi Casamigos’un tekila dolu eğlenceli gecelerden doğduğunu ve ilk önce özel etkinlikler için olduğunu söylediler.
George Clooney'in 1 milyar$'lık şirketi
Ancak CNBC’ye yaptığı açıklamada, kurucularının “hala Casamigos’un bir parçası olacaklarını” söyledi. Satış çok şey değiştirmeyecek. Şirketin kurucuları yaptıkları işleri yapmaya devam edecekler. Sadece kağıt üzerindeki sahibi olma hakkından feragat etmiş olacaklar açıklaması yapıldı.George Clooney'in 1 milyar$'lık şirketi

İngiliz dev bir şirket olan Diageo, Casamigos’u uluslararası alanda genişletmeyi planladığını açıkladı. Şirket, başlangıçta markaya 700 milyon dolar ödeyeceğini ve 10 yılın üzerinde 300 milyon dolara ulaşmaya endekslediğini söyledi. Hedef anlamında inanılmaz bir rakam. Süper model Cindy Crawford’la evli olan Bay Gerber, Casamigos’un kendisine “dostluğu ve kendi ev tekilası olarak en lezzetli ve en yumuşak tekilayı yapmaya yönelik bir fikri başlattığını” söyledi.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...