Google Pixel 2’nin netleşen görseli ortaya çıktı

Date:

Akıllı telefon Google Pixel 2’nin tasarım detayları belli oldu

Uzun zamandır merak içerisinde beklenilen Google’ın yeni akıllı telefonu Google Pixel 2 için ortaya çıkan son netleşmiş görüntüsü ile bütün tasarım detayları da belli oldu. Sızdırılan bu görüntü ile, Google’ın üzerinde çalışmalarını sürdürdüğü Google Pixel 2’nin özellikleri ve tasarımı konusunda kafamızdaki soru işaretleri de netleşmiş oldu.

Akıllı telefon Google Pixel 2’nin tasarım detayları belli oldu

Biliyorsunuz ki, Google, bir süredir Nexus modellerini üretmeyi durdurarak, bu modellerin yerine Pixel serisinin üzerinde çalışıp, üretmeye başladı. Google’ın yeni akıllı telefonu Google Pixel 2 için bu zamana kadar birçok görüntü sızdırıldı. Geçtiğimiz günler içerisinde de yeni cihaz için 3D RENDER görüntüler ortaya çıkarıldı. Bu görüntülerden, telefon ile ilgili bazı bilgiler elde etmiştik. Ancak, bugün elimize yeni akıllı telefon Google Pixel 2’nin en son netleşmiş görüntüsü sızdırıldı.

Google Pixel 2 için en son netleşmiş görüntü VentureBeat tarafından sızdırıldı. Sızdırılan bu görüntülerden Google Pixel 2’nin tasarımı apaçık ortada. Ancak, akıllı telefon tasarım konusunda serinin modellerinden pek de bir farklılık göstermiyor. Gelin, VentureBeat tarafından sızdırılan bu görüntü ile telefonun özelliklerine bir göz atalım.

[irp posts=”22435″ name=”Apple, iPhone SE 2 akıllı telefonunu piyasaya çıkarıyor”]

Akıllı telefon Google Pixel 2’nin tasarım detayları belli oldu

Google’ın yeni akıllı telefonu Google Pixel 2’de serinin diğer modellerinde olduğu gibi kamera kısmında yine parlak bir yüzeye yer verilmiş. Ancak, akıllı cihazın kamerasında tek bir fark var o da, diğer serilere nazaran daha büyük bir kamera lensine sahip olması. Google Pixel 2’nin parmak izi okuyucu sensörü ise, cihazın arka panelindeki yere yerleştirilmiş. Ayrıca, cihazda, Google logosu ise arka panelin alt tarafında yer alıyor.

Öte yandan Google Pixel 2’de, son zamanlarda piyasaya çıkış yapan ya da piyasaya çıkan akıllı telefonlarda olduğu çift kamera özelliği ne yazık ki bulunmuyor. En azından ortaya çıkan görsel de böyle bir özellik görünmüyor. Bu konuda bir sürpriz olur mu? Bilemiyoruz, ancak akıllı telefon ile netleşmiş en son görüntü bu olduğu için artık pek bir değişikliğin olacağını düşünmüyoruz. Telefonda yer alması beklenilen bir diğer özellik ise, Edge Sense özelliği olacak. Google Pixel 2’de kulaklık girişi de bulunmuyor. Bunun yerine Google, akıllı telefonda USB Type-C bağlantı noktasından kulaklık ile müzik dinleme olanağı sağlayacak.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...