Apple, iPhone SE 2 akıllı telefonunu piyasaya çıkarıyor

Date:

iPhone SE 2, 2018 yılının ilk çeyreğinde çıkacak

Bildiğiniz üzere, son zamanlarda haber sitelerinin gündeminden düşmeyen iPhone 8 akıllı telefonu hakkında birçok haber çıktı. Apple’ın iPhone 8 ile meşgul olduğunu düşünürken yeni haberler ortaya çıktı. Apple, iPhone 8 dışında bir de iPhone SE 2 üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Yeni akıllı telefon iPhone SE 2 için piyasaya çıkış tarihi sızdırıldı.

Apple’ın beğenilen akıllı telefonları iPhone SE’nin ikinci nesli hakkında günden güne yeni detaylar ortaya çıkmaya başlıyor. Apple, bu yıl piyasaya süreceği iPhone 7S, iPhone 7S Plus ve iPhone 8 akıllı telefonlarının arasına bir de iPhone SE 2 akıllı cihazını piyasaya sürecek. Şu an için iPhone SE 2 akıllı telefonu ile ilgili pek fazla sızıntı olmadı. Ancak, elimize ulaşan birkaç bilgi mevcut. Ortaya çıkan bir sızıntıya göre, Apple ve Tayvan merkezli iş ortağı Wistron, iPhone SE 2 modelini 2018 yılının ilk çeyreğinde piyasaya çıkarılacak.

iPhone SE 2, 2018 yılının ilk çeyreğinde çıkacak

Apple iPhone SE 2 akıllı telefonunun özellikleri nelerdir?

2018 yılının ilk çeyreğinde piyasaya çıkarılması beklenen Apple’ın yeni akıllı telefonu iPhone SE 2’nin bazı ortaya çıkan sızıntılara göre, 2 GB RAM ile desteklenecek. Ayrıca, yeni akıllı telefonun 64 GB dahili depolama alanına sahip bir versiyonu bulunurken bir de 128 GB dahili depolama alanı olacak. Apple’ın şu an için 64 GB’lık ve 128 GB’lık modelleri için ne kadar fiyat etiketi koyacağı henüz belli değil. İlerleyen günlerde yeni akıllı telefon iPhone SE 2 için daha ayrıntılı bilgiler ortaya çıkacaktır.

[irp posts=”22400″ name=”Nokia 2 akıllı telefonuna ait ilk görseller yayınlandı”]

Yeni akıllı telefon iPhone SE 2’nin kamera özelliklerine gelecek olursak da, sızıntılara göre, telefonun 12 megapiksellik bir arka kameası ve 5 megapiksellik bir ön kamerası bulunacak. Bunların yanı sıra, yeni akıllı telefon iPhone SE 2’nin 1.700 mAh’lık bir bataryasının da olacağı düşünülüyor. Cihazın ekranının nasıl olacağına dair ise bir bilgi bulunmuyor.

iPhone SE 2 için elimize ulaşan bilgiler şu an için bunlar ile sınırlı. Bazı gelen haberlere göre de, Apple’ın iş ortağı olan Wistron’un üretimini Hindistan’a kadar genişletme planlarının olması yönünde. İş ortağı Wistron eğer bu planlarını gerçekleştirir ise, Apple’ın yeni akıllı telefonu iPhone SE 2’nin de Hindistan’a kadar satışa sunulması bekleniyor. Yeni akıllı telefon iPhone SE 2 hakkında yeni bilgiler elimize ulaşır ulaşmaz sizler ile paylaşmaya devam edeceğiz. Bizi takip etmeye devam edin.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...