Hisense 4K TV’ler kendine yerleşeceği yeni raflar arıyor

Date:

Hissence 4K TV’ler yeni uygulamalar ve LED görünümüyle 4K deneyiminde yarışa bende varım diyor

Yeni modellerle gelen yenilikler HDR, kenar LED aydınlatmaları ve beklenen kesintisiz uygulamalar olmakla birlikte raflarda yerlerini aldı.

hisense tv 4k ile ilgili görsel sonucu

Hisense 4K TV’ler kendine yerleşeceği raflar arıyor. Hissence 4K TV’ler yeni uygulamalar ve LED görünümüyle 4K deneyiminde yarışa bende varım diyor. CES’te Hissence markalı Akıllı Tv serisinden oldukça iyi tepki ve satış rakamları alınmasının ardından şirket 2017 modellerinin perakende satışlarını artırdı. H6D, H7D, H9D ve H9D Plus serileri bir sizi boyut ve fiyat farkı içeriyor. 4K modelleri 43 inç H6D 348$ ‘dan başlıyor. İleri hareket işleme ve ULED kenar LED’li 65 inç H9D Plus serisinin led aydınlatmalı en üst fiyatlandırması 2000 $’dır.

hisense tv 4k ile ilgili görsel sonucu

Roku teknolojisiyle üretilmiş ve onun versiyonlarına ulaşabilmiş bir ürün henüz yok. Ancak o kadar olmasa da yeni tasarlanan platform ile Amazon, Netflix, Youtube ve Vudu gibi temel alanlara erişim mümkün. Bunun yanısıra 4K Laser Cast TV projektörü görülmeye değer. Ancak onun da 4K orta segment TV’ler ile bir mücadele içinde olacağı kesin. Çünkü orta segmentte pek çok benzeri ürünle yarışması gereken bir fiyat ve özellik skalasında duruyor. Ancak bu onu elbette rakiplerinin aşağısında bir yere koymuyor. Aksine ürüne yapılan yorumlar arasında Netflix ve Youtube gibi bağlantılara erişebiliyor olması beğeni toplamış.

65 inçlik H9D ile karşılaştırıldığında Vizio’nun M-Serisinin 65 inçlik bir modelini 1200$’a satıldığı göz önüne alındığında 100$ daha pahalı olması farkı ortaya koyuyor.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...