HTC’nin yeni telefon modeli ‘dürtü’lerle hareket ediyor

Date:

Yanlardan dokunmatik telefon

HTC, kendi ülkesinde yapacağı büyük bir etkinliğe hazırlanmakla meşgul gibi görünüyor. Elektronik cihaz üreticisi 16 Mayıs için ‘Tarihi Kaydet’ mesajı gönderdi. Bu tip davetler hep gizeme bürünmüş olurlar. HTC’ de farklı davranmamış. Davetiyenin tek dediği “Brilliant U’ yu Sıkıştırın” olmakla birlikte, arka plandaki bulanık telefon ve firmanın attığı tweet mesajı, yayınlanacak mesajla ilgili kısmen de olsa ip uçları veriyor. Videoda bir elin telefonun kenarlarını sıktığını görüyorsunuz. Demek ki telefon kenarlarından sıkıştırılabilecek.

Bu durum, kod adı ‘Ocean’ olan bir HTC telefonu ile ilgili daha önce yapılan söylentilerle uyuşuyor. Söylenene göre bu telefon 5.5-inch ekrana, modeline bağlı olarak 4GB ile 6GB arasında bir RAM’e ve 64GB ile 128GB arasında hafızaya sahip olacak.Telefonda kulaklık girişi olmayacak. Daha da önemlisi Ocean, cihazın kenarlarını sıkıştırıp kaydırarak menüleri bir araya getirmenizi ve farklı eylemleri gerçekleştirmenizi sağlayacak olan ve HTC’nin ‘Sense Touch (Hassas Dokunuş)’ adını verdiği özelliğe sahip olacak.

Fakat tabii bunlar söylentiden ibaret. Kesin sonuçlar için 16 Mayıs’ı beklemek zorundayız. HTC yapacağı etkinliği 02.00 Doğu saati ile kendi sitesinden, Taiwan’dan canlı olarak yayınlayacak.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...