Microsoft Winderlist not alma aracının dahi çocuğu To-Do kullanımda

Date:

Yapay Zeka… Yine ve yeniden

Wunderlist evrim geçiriyor. En azından Microsoft’un satın aldığı ekibin listeleme ve görev yöneticisi uygulamasının emekliye ayrılacağına dair verdikleri habere göre öyle. Fakat, henüz değil. Microsoft ilk aşamada, bir takım geliştirmelere tabi tutulan Wunderlist’in manevi evladının ilk versiyonu olan ‘To-Do’ nun deneme versiyonunun duyurusunu yaptı. Uygulama şu an itibariyle iPhone, Android telefonlarda ve Web tarayıcılarında kullanılabilir durumda.

Her gün düzenli olarak yapmanız gereken işlerle ilgili bildirimleri ekranın köşesinde bulunan ampule tıklayarak listeye ekleyebiliyorsunuz. Daha sonra To-Do’nun ‘zekice öneriler’ fonksiyonu, listenizdeki eski, mevcut ve gelecek görevler arasından en önemli olduklarını düşündüğü görevleri otomatik olarak öne çıkarıyor.

To-Do aynı zamanda tekrar ihtiyaç duyduğunuzda yeniden listeye koyabileceğiniz esnek hatırlatıcıları da içeriyor. Wunderlist yeni bir özelliğe kavuşmayacak ve göründüğü kadarıyla bu yılın sonuna kadar da kullanımda kalacak. Bununla birlikte ekip, kullanıcıların önerilerini toplamaya ve bunları Microsoft To-Do’ya geçiş yapmadan önce geliştirime katkı sağlamaları için kullanmaya devam edecek (halihazırda Wunderlist ve Todoist’ten görevleri almak için hazırlanmış bir ‘içeri aktarma aracı’ mevcut bulunuyor).

To-Do henüz Wunderlist’in tam olarak yerine geçmiş değil: hazırlanan listelerin paylaşımını sağlama özelliği üzerinde halen çalışma yapılıyor. Aynı zamanda bu uygulamanın, Mac, iPad ve Android tabletlerde de kullanımı düşünüldüğü için çalışmalar bu yönde de devam ediyor.

Şimdilik daha çok telefon tabanlı deneme sürümünü bugünden itibaren kurcalamaya başlayabilirsiniz.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...