Huawei, KFC’nin 30.yılına özel bir akıllı telefon tasarladı

Date:

Huawei, KFC için tam 5 bin adet akıllı telefon üretti

Son zamanlarda, KFC adından oldukça söz ettirmeye başladı. Geçen ay sitemizde paylaştığımız bir haberde de sizlerle KFC’nin Burger Zing Menüsünü uzaya göndereceği haberini paylaşmıştık. KFC’nin planladığı şey Zinger Menünün reklamını yapmaktı. Ve, böylesine ilginç ve masraflı bir yolu tercih etmişti. Şimdi de, karşımıza, Huawei ile yapmış olduğu reklam anlaşması ile çıktı. Bu anlaşma kapsamında, tam 30 yıl önce KFC’nin Çin’de açmış olduğu ilk şubesi için, Huawei, 30. Yıl etkinlikleri kapsamında KFC’ye özel beş bin adet akıllı telefon üretti.

Huawei, KFC için tam 5 bin adet akıllı telefon üretti

Kentucky Fried Chicken (KFC), tasarlanan bu cihazın sınırlı olarak Uzak Doğu’da satılacağını bildirdi. Akıllı telefonun, KFC’ye uygun olması açısından kırmızı renkte tasarlandığı açıklandı. Görseli şu an elimizde mevcut. Cihazın adının Huawei 7 Plus olduğu söylendi ve Huawei Enjoy 7 Plus akıllı telefonun baz alınarak tasarlandığı söylendi. Tasarlanan bu akıllı telefonun donanım özellikleri ile ilgili kesin bir bilgi henüz verilmedi ancak içeriğinin muhtemelen bu ayın başında tanıtılan Enjoy 7 ile aynı olduğu düşünülüyor. Telefon, önceden yüklenmiş bir KFC müzik uygulaması ile birlikte gelecek.

[irp posts=”18954″ name=”KFC Zinger Burger’inin uzaya fırlatılacağı tarih kesinleşti”]

Öte yandan, KFC’nin 30.yılına özel Huawei tarafından tanıtılan bu akıllı telefon gücünü Qualcomm’un Snapdragon 425 işlemcisinden alacak. Ve, akıllı cihaz, 5.5 inç’lik bir ekran ile piyasaya sunulacak. Pil kapasitesine bakacak olursak da, cihazın 3020 mAh’lık bir bataryası mevcut olacak. 3 GB RAM ile desteklenecek olan bu özel akıllı telefon, microSD desteği de alacak. Aynı zamanda, 32 GB dahili depolama alanına sahip olacak ve hafızayı 128 GB’a kadar artırma özelliği kullanıcılarına sunulacak.

KFC ve Huawei, bu özel akıllı telefonun fiyatının 1,099 Yuan olacağını açıkladı yani dolar cinsine çevirirsek eğer yaklaşık 162 dolara tekamül edecektir. Telefonun, KFC restoranlarında oynatma listeleri oluşturmanızı ve bunları paylaşmanıza olanak sağlayacağı da söyleniyor. Akıllı telefon, bu ay içerisinde Uzak Doğu’da raflardaki yerini alacak ama tabiki de sınırlı sayıda. Çünkü yinelemek isterim ki bu özel akıllı telefonlar, Huawei tarafından 5 bin adet olarak üretildi. Şimdi, sizi yayınlanan tanıtım videosu ile baş başa bırakıyorum. Aşağıdaki linkten bu videoyu izleyebilirsiniz.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...