iPhone 8’e gelen büyük değişiklik ortaya çıktı

Date:

iPhone 8’e gelen büyük değişiklik: Ayna görünümünde bir renk seçeneği

Neredeyse her hafta iPhone 8 ile ilgili ortaya çıkan haberler herkesin dikkatini çekmeyi başarıyor gibi görünüyor. Apple’ın iPhone 8’in Touch ID algılayıcısını nereye yerleştirebileceği konusu neredeyse bir hafta boyunca konuşuldu. Bu konu hakkında bin bir türlü teori sunacak kıvama geldik. Önümüzdeki hafta içerisinde de muhtemelen, iPhone 8’in çıkış tarihi ile ilgili çelişkili rapor akışlarına odaklanacağız gibi görünüyor. Ama, bu hafta ki konumuz belli oldu. iPhone 8’in ayna görünümünde bir renk seçeneğini kullanıcılarına sunacağı açıklandı.

iPhone 8’e gelen büyük değişiklik: Ayna görünümünde bir renk seçeneği

[irp posts=”20763″ name=”Çift kameralı Zeiss lensli yeni Nokia Android piyasaya çıkıyor”]

Son birkaç yıldır, Apple, yeni çıkardığı her iPhone modelini değişik renk seçenekleri ile satışa çıkardı. Böylelikle, Apple değişen renk seçenekleri ile heyecanı diri tutmaya çalışıyor ve cazibeli bir hale getiriyor. Örneğin, iPhone 6s ile, Apple ilk kez Rose Gold renkli iPhone modelini çıkarmış oldu. Ve, sadece birkaç ay önce, Apple, kırmızı renk seçeneği ile iPhone 7’yi satışa çıkardı. Herkesin dikkatini üstüne çekmeyi her zaman ki gibi başarmıştı. Tamamen amaç, satış ilgisini artırma eğilimidir. Apple, yine farkını iPhone 8 ile ortaya koymaya karar verdi.

En çok beklenen iPhone’u olan iPhone 8 ile birlikte, ayna görünümünde bir renk seçeneği geliyor. Haftasonu Benjamin Geskin tarafından atılan bir tweet’te Apple’ın iPhone 8’in dört farklı renk seçeneği ile ortaya çıkacağını belirtti. Fakat, Geskin’in bu tweetini ilginç kılan ve ilgi çekici olan kısmı, bu renklerden birinin “ayna gibi” olacağı bilgisiydi. Şu anda ortaya atılmış kesin bir bilgi olmamakla birlikte, yeni çıkacak olan iPhone 8’in, siyah, beyaz, altın, roze altın ve ayna görünümlü bir renk seçeneğinin olması bekleniyor. Bu söylentilerin yakın zamanda netleşmiş bilgisi elimize ulaşır. Bizi takipte kalın!

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...