İşte 2017’nin en iyi akıllı telefonları

Date:

Yeni bir telefon almadan önce, piyasadaki akıllı telefonları gözden geçirelim

Sizler için 2017 yılının henüz satışa çıkmamış ya da yeni çıkmış olan akıllı telefonlarını araştırdık. Mevcuttaki akıllı telefonunuzu yükseltmeden önce, haberimizi okuyup, bu yılın en iyi akıllı telefonları hakkında bilgi sahibi olmanızı öneriyoruz. Biliyorsunuz ki, 2017 yılında piyasaya sürülen veya sürülecek olan akıllı telefonlarda, daha çok hızlı performans sunmaları ve uzun pil ömrüne sahip olmaları üzerine ağırlık verildi. Ve, hepsi birbirinden iddialı. Bazıları, Snapdragon 801’e kıyasla yüzde 25 oranında daha hızlı grafik işleme performansına sahip yeni Snapdragon 835 çipini kullanacak. Bu yılın başlarında duyurulan, Galaxy S8 ve S8 Plus, LG G6 ve Sony Xperia XZ Premium da dahil olmak üzere harika akıllı telefonlar gördük. Çok yakında daha iddialı telefonlar piyasaya çıkacak. İşte piyasaya yeni çıkmış ve çıkacak olan akıllı telefonlar;

  1. Apple iPhone 8; Tüm dünyanın merakla beklediği iPhone 8, 17 Eylül 2017 tarihinde tanıtılacak. Geçtiğimiz sene 7 Eylül’de tanıtılan iPhone, bu sene için 17 Eylül tarihini uygun gördü. Amerika’nın California Eyaletinde, Apple’ın kendine has görkemli bir lansmanı ile tanıtılacak olan iPhone 8, kavisli bir OLED ekranla 5.8 inç daha yüksek olacak. Bununla birlikte, beklenen çerçevesiz tasarımdan ötürü 5.5 inç olan mevcut iPhone 7 Plustan daha büyük olamaz. Bunlar tabi henüz söylentiler arasında olan özellikler. Bir diğer söylenti ise, iPhone 8’in ilk kez kablosuz şarj özelliğine ve yüz tanıma veya iris taraması gibi biyometrik özelliklere sahip olacağını öne sürüyor.

Yeni bir telefon almadan önce, piyasadaki akıllı telefonları gözden geçirelim2. Google Pixel 2; 2017 yılında çıkacak olan bir diğer akıllı telefon ise, Google Pixel 2. Google telefonunun su geçirmezliği ve düşük ışıklı fotoğrafçılığına sahip, gelişmiş bir kameranın yanı sıra eğimli bir ekran ve Snapdragon 835 işlemcisinin bulunduğu söyleniyor. Yeni Google telefonunun, Android O’yı ilk kez çalıştırdığını ve bunun da genel beta sürümünün mevcut olduğunu biliyoruz. Pixel 2; 2017 Ekim ayının sonuna doğru piyasaya sürülecek.

Yeni bir telefon almadan önce, piyasadaki akıllı telefonları gözden geçirelim

3. HTC U11; HTC, Edge Sense teknolojisi olan akıllı telefonu HTC U11’i resmen açıkladı. Akıllı cihazın herhangi bir kulaklık girişi yok. Gücünü, Qualcomm’un Snapdragon 835 işlemcisinden alıyor. 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanına sahip olan akıllı telefon, ayrıca, yüksek çözünürlükte ses, 5.5 inç Quad-HD LCD ekran, 12Mp bir kamera ve 3.000 mAh bataryasını kullanıcılarına sunuyor. Haziran ayının ilk haftasında 649 Euro fiyat etiketiyle satışa sunuldu.

3.	HTC U11; HTC, Edge Sense teknolojisi olan akıllı telefonu HTC U11’i resmen açıkladı. Akıllı cihazın herhangi bir kulaklık girişi yok. Gücünü, Qualcomm’un Snapdragon 835 işlemcisinden alıyor. 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanına sahip olan akıllı telefon, ayrıca, yüksek çözünürlükte ses, 5.5 inç Quad-HD LCD ekran, 12Mp bir kamera ve 3.000 mAh bataryasını kullanıcılarına sunuyor. Haziran ayının ilk haftasında 649 Euro fiyat etiketiyle satışa sunuldu.4. LG G6 Plus; LG’nin bu yılın başlarında duyurduğu yeni akıllı telefonu LG G6 Plus, Güney Kore’de satışa çıkarıldı. Ancak, İngiltere’de LG G6 Plus’ın resmen satışa sunulup sunulmayacağına dair henüz kesin bir bilgi duyurulmadı. LG G6 Plus ve G6 Pro’yu birbirinden ayıran öyle büyük bir özellik yok. G6 Plus’ta kablosuz şarj özelliği bulunuyor ve 128 GB’lık dahili depolama alanına sahip. G6 Pro ise, 32 GB’lık dahili depolama alanına sahip.

5. One Plus 5; akıllı telefon Haziran ayının ortasında yeni bir çift kamera, 64 ve 128 GB depolama alanı ve 8 GB Ram’e sahipliği ile duyuruldu. Beklendiği gibi, Snapdragon 835’i çalıştırıyor. Galaxy S8’e rakip olarak çıktı diyebiliriz. Akıllı telefon 5.5 inç bir ekrana sahip. 8GB RAM’li versiyonu 599 dolar fiyat etiketine sahip. Amerika’da satışa sunulan cihaz, Hindistan’da 22 Haziran’da satışa sunulacak (yani bugün). One Plus, ne yazık ki ülkemizde resmi olarak satış yapmıyor.

6. Samsung Galaxy Note 8: Notebook 7 felaketinden sonra Samsung’un Note ailesini bırakması yönündeki söylentileri unutun. Çünkü, Note 8, Ağustos ayının üçüncü veya dördüncü haftasında ilan edilecek. Muhtemelen 26 Ağustos. Akıllı cihaz, 5.7 inç Quad-HD ve S Pen desteği olan SuperAMOLED bir ekrana sahip. Aynı zamanda, en iyi mobil VR deneyimini sizler için sunuyor. Çift kamera ve güçlü bir işlemciye sahip.

7. Xiaomi Mi6: Xiaomi resmi olarak Mi6’sını duyurdu. Ve, akıllı cihaz, çift kameraya sahip. Snapdragon 835 işlemcisinden güç alacak. Akıllı telefon, 360 dolar fiyat etiketine sahip. 64 GB ve 128 GB dahili depolama alanı mevcut. 3350 mAh bir bataryası var.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...