iOS 11 beta 2 çıktı

Date:

Apple’ın bu harika iOS sürümü cilalanmaya devam ediyor.

Apple iOS 11 beta 2’yi geliştiricilere çıkardı. iPhone’a ve iPad’e indirebilirsiniz. Son kullanıcı beta 2 ise muhtemelen birkaç gün içinde indirilebilir olacaktır. Apple’ın bu harika iOS sürümü cilalanmaya devam ediyor. Bu sürümde beklendiği gibi yeni özellikler, kararlılık iyileştirilmesi ve kullanıcı arayüzü değişiklikleri sunuyor. Fark edilebilecek birçok değişiklik var.

iOS 11 beta 2’de Denetim Merkezi, Fotoğraflar ve diğer uygulamalardaki değişikliklerin yanı sıra yeni bir kilit ekranı animasyonu da geldi. Bazı değişiklikler diğerlerinden daha belirgin. Özellikle Apple’ın birkaç hafta önce piyasaya sürdüğü iOS 11 beta 1’i kullandıysanız fark edeceksinizdir.

Denetim merkezinden bahsedecek olursak, artık arık uygulamaların içindeyken devre dışı bırakabilirsiniz, böylece video izlerken veya oyun oynarken istemeden açılmasını engelleyebilirsiniz. Daha da ilgi çekici olan, Rahatsız Etme Sürüş modunu etkinleştirebilir, elle ayarlayabilir veya iPhone’un sizin araba sürdüğünüzü algılamasını sağlayabilirsiniz.

Dosyalarınızı oluşturmanızı sağlayan yeni Dosyalar uygulamasında, dosyalarınızı kaydetmek için gerekli olan Dosyalara Kaydet Paylaş seçeneği de eklendi. iOS 11 beta 2’deki Safari tarayıcısında deneysel özellikleri etkinleştirmek için seçenek sunuluyor. İlginizi çekebilecek olanları etkinleştirmek için Ayarlar menüsüne gidin.

Yeni gelen diğer bir özellik de tek elle kullanımı kolaylaştırmak için klavyenizi sola ve ya sağa yaslayabiliyorsunuz.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...