İşte, Meizu Pro 7 ve Pro 7 Plus fiyatı ve özellikleri

Date:

Meizu, Pro 7 ve Pro 7 Plus modellerini tanıttı

Meizu’nun merak içinde beklenilen akıllı telefonlarının özellikleri ve fiyatı ortaya çıktı. Bazı duyumlara göre, Meizu Pro 7 ve Pro 7 Plus, 26 Temmuz’da Çin’de düzenlenecek bir etkinlik kapsamında tanıtılacak. Telefonlar, 4 Ağustos’ta ise raflardaki yerini alacak. Gelelim, Meizu’nun bu akıllı telefonlarının özelliklerine.

Meizu, Pro 7 ve Pro 7 Plus modellerini tanıttı

Meizu Pro 7 modellerinin en dikkat çekici özelliği, arka bölümdeki e-mürekkep ekranıdır. Çift arka kameranın hemen altında küçük bir alanı kaplayan ekran bildirimler, saat, takvim, kamera, hava durumu bilgileri ve diğer önemli detayları gösterecek. Bu bölümde ayrıca mBack adlı bir buton da yer alacak. Akıllı telefon, 5.2 inç büyüklüğünde FULL HD çözünürlüğünde bir ekrana sahip olacak. 10 çekirdekli Helio X30 işlemcisinde güç alacak. Cihazda, 12 megapiksel çözünürlüklü Sony üretimi çift kamera bulunacak. Telefonun ön kamerası 16 megapiksel çözünürlükte olacak. Ayrıca, 3.5 mm kulaklık girişi de mevcut olacak.

[irp posts=”19789″ name=”Oppo A77’nin yeni bir versiyonu TENAA’dan sertifika alırken görüldü”]

Akıllı cihazlar, 6 GB RAM ve 64 GB- 128 GB dahili depolama alanına sahip. Ve, mCharge 4.0 hızlı şarj teknolojisi Meizu Pro 7’de öne çıkan diğer özellikler arasında olacak. Meizu Pro 7 Plus modelinde ise 5.5 inç FULL HD ekran olacak. Daha büyük bir pilin yer verileceği modelde diğer özellikler küçük ekranlı model ile aynı olacak. Meizu Pro 7 bellek tarafındaki farklılıklara göre 409 dolar ve 482 dolar fiyat etiketiyle satışa sunulacak. Pro 7 Plus ise, 555 dolar olacak.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...