İşte piyasadaki en kullanışlı Selfie çubukları

Date:

Selfie çılgınlığı için piyasadaki en kullanışlı Selfie çubukları

Selfie hayatımızın bir parçası olduğundan beri, pek çok firma farklı farklı modellerle selfie çubuğunu piyasaya sürdü. Her anımızın fotoğrafını çekip sosyal medyada paylaşıyoruz. Tabii bu çekim işlerinde zorlandığımız zamanlarda oldu. Bunun içindir ki, selfie çılgınlığı büyüdükçe kolay çekim yapabilmek adına selfie çubukları yardımımıza koştu. Ve, firmalara tarafından bu selfie çubukları, aynı özelliklerle piyasaya sürülmedi.

Selfie çubuklarını kullanmaya başladığımızdan beri siz de farketmişsinizdir, bunların hepsi aynı değil. Hatta aynı fabrikadan çıkanlar bile kalite ya da görünüş bakımından çok farklılar. Sizler için, bir araştırma yaptık ve en iyi selfie çubuğu modellerini bulmaya çalıştık. Telefonu koyunca çubuğun ne kadar büyüdüğünü, eğildiğini, güzel bir fotoğraf çekilmek için nasıl tutmamız gerektiğini öğrendik.

  1. Çapa Selfie Çubukları (AnkerSelfieStick) : Çapa selfie çubuğu uzayabilen metal bir çubuktan oluşur. Kolayca açılabilir ve sürtünme kuvvetiyle olduğu pozisyonu korur. Telefon tutuş kabı piyasanın en iyilerinden biridir. Nexus 6p 5.7 inç’lik bir tablet bile içine kolayca sığabilir. Tutuş yeri bluetooth tuşu aracılığı ile ses kısma tuşunu simule ederek çalışır. Şarjı da oldukça dayanıklıdır. Ağırlığı tam 140 gramdır. Fiyatına gelecek olursak, piyasada 30 ila 40 tl arasında satılmaktadır.

Selfie çılgınlığı için piyasadaki en kullanışlı Selfie çubukları2. Sualtı Selfie Çubuğu (Dicapac ActionFloating Selfie Stick) : Köpük bir tutuş yeri ve alüminyum çubuk ve telefonu istenilen uzunlukta tutan döndürmeli kilitten oluşuyor. Çubuk hafif ve sağlamdır. Telefon için 2 tutma yeri bulunuyor. Birincisi basit bir tutacak ve sadece Nexus 6p’yi sığdıracak kadar açılabiliyor. Diğeri ise, içine telefonu koyabileceğiniz su geçirmez bir kilitleme ve canlılık mekanizmasıdır. Telefon tutacağı diğerleri gibi bir plastik ped barındırmıyor. Küçük, çıkarılabilir bluetooth tuşu su geçirmez bir kalıpla beraber ve bu kalıp çubuğa bağlanabiliyor. Bunun için sadece saat pili gerekiyor. Çubuğun ağırlığı sadece 140 gramdır. Fiyatına gelecek olursak , 90 ila 100 tl arası fiyat etiketine sahiptir.

Selfie çılgınlığı için piyasadaki en kullanışlı Selfie çubukları

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...