Yapay zekayla çeviri yapan kulaklık: Translate One2One

Date:

Yapay zekayla çeviri yapan kulaklık tam 8 dilde çeviri yapıyor

Translate One2One, çevirmenlerin yerini alabilecek mi?

Lingmo İnternational adlı teknoloji startup’ı, Translate One2One adlı kulaklığıyla, yabancı dil bilmeyenler için, bu sorunu ortadan kaldırmayı hedefliyor. ABD’deki işletmelerin her yıl 2 milyar dolar, İngiltere’deki işletmelerin ise tam 48 milyar sterlin kaybettiğini belirten şirketin sözcüsü, bu ürünle tüm bu sorunları ortadan kaldırmayı planladıklarını söylüyor. Ve, bu ürünle büyüyen bu açıkların kapatılabileceğini belirtiyor. Sanırım, bu haberle, çevirmenlik mesleğine gönül vermiş bir çok çevirmenin içine endişe düşecek. Acaba, çevirmenlik mesleğinin ortadan kaldıracak kadar başarılı olabilecek mi?

Yapay zekayla çeviri yapan kulaklık tam 8 dilde çeviri yapıyor

Geçtiğimiz haftalarda Birleşmiş Milletler’in yapay zeka zirvesinde tanıtılan cihaz, kaç dil çevirebiliyor dersiniz? Translate One20ne, İngilizce, Japonca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Brezilya Portekizcesi, Almanca ve Çince dilleri olmak üzere, tam sekiz dilde çeviri yapabiliyor. Translate One20ne, Bluetooth ya da Wİ-Fİ bağlantısına ihtiyaç duymayan ilk çeviri kulaklığı olacak. Herkesin dikkatini çekmeyi şimdiden başardı ve merak içinde piyasaya çıkacağı gün bekleniliyor.

Yapay zekayla çeviri yapan kulaklık Translate One2One, Temmuz ayı içerisinde piyasaya çıkacak. Tabii, şimdi herkes böylesine ihtiyaç duyulan bu cihazın fiyatını merak ediyor. Tranlate One2One, 179 dolar fiyat etiketine sahip olacak.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...