Justice League resmi fragmanı yayınlandı

Date:

Şimdi Marvel düşünsün

Süper kahraman filmlerinin iki büyük yapımcısı Marvel ve DC Comics’in ezeli rekabetinde büyük bir manevra DC’den geldi. DC Sinematik Dünyası, Batman, Superman, Aquaman, Cyborh ve Wonder Woman’ın birlikteliğinden oluşan süper kahraman timi Justice League’in (Adalet Birliği) ilk resmi fragmanını yayınladı.

Justice League’in ilk tanıtım filmleri Batman V Superman filminin gösteriminden sonra başlamıştı ama yapımcı firma resmi bir fragman yayınlamamıştı. Sonunda çizgi roman severlerin beklediği fragman yayınlandı.

Fragmandan anlaşıldığı kadarıyla yüksek miktarda aksiyon bizi bekliyor. DC Comics’de görmeye alıştığımız iç karartan ve ciddi tarz biraz esnetilmiş gibi duruyor. Öyle görünüyor ki dünya yabancı bir evrenden gelen yaratıklar tarafından saldırı altında. Batman’in önderliğinde toplanan Justice League’de bu filmde ilk kez dünyayı kurtarmak için bir takım oluyor.

Justice League’in vaz geçilmez üyelerinden birisi de Superman. Ama Batman v Superman filminde ölen kahramanı fragmanda görmesek bile onun kız arkadaşı Louise Lane tanıtım filminde gözüküyor. Bu da sevilen kahramanın bir dönüş mü yapacağı sorusunu akıllara getirdi.

[irp posts=”7818″ name=”MARVEL Avengers: Infinity War setinden epik bir teaser yayınladı”]

Maalesef filmi izlemek için biraz daha beklememiz gerekecek. Zira filmin vizyona girme tarihi olarak 17 Kasım 2017 işaretlenmiş.

Ali İlterhttps://teknoformat.com/author/ali
Bilgi teknolojileri yöneticisi, Teknoloji ve Teknolojik gelişmeler, her zaman ilgisini çekmiştir. Teknolojik araştırma ve geliştirme konusunda uzmanlığıyla ekip lideridir.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...