Lawbreakers kapalı beta versiyonu ile ‘Overwatch’un önüne geçmeye hazırlanıyor

Date:

Herkes katılamayacak

Geliştiriciler Cliff Bleszinski ve Boss Key Productions’tan Gears of War’un yeni ekip tabanlı çarpışma oyunu olan Lawbreakers ’ın piyasaya çıkış tarihi yaklaşıyor.  Oyunun ilk kapalı betası bugün başlıyor ve 19 Mart’a kadar sürecek.

Kapalı beta versiyonu olduğu için herkes oyunu bu hafta deneme şansını elde edemeyecek. Oyunun alpha’sı için anahtar alanlar otomatik olarak erişim sağlayacaklar. Eğer kayıt olduysanız ve anahtarınız yoksa, Boss Key Productions beta’ya girmek için şansınızın yüksek olduğunu söylüyor. Eğer oyuna bütünüyle yeniyseniz, oyunun resmi sitesinde kayıt yaptırabilirsiniz. Boss Key bütün kayıt yaptıran gruplardan seçkin oyuncuları davet ediyor olacak.

[irp posts=”7068″ name=”Blizzard 20,000’den fazla oyuncuyu banladı”]

Lawbreakers pazarın online ekip tabanlı çarpışmaya doyum noktasına erişmeye yaklaştığı bir noktada piyasaya çıkıyor. Blizzard’ın megahit’i Overwatch an itibariyle piyasayı domine ediyor. Gearbox’ın Battleborn ve Epic Games’in Paragon’u da aynı zamanda rekabet edebilir durumda. Fakat son yapılan bir söyleşide Bleszinski çoklu karakter tabanlı çarpışma oyunları için hala oyuncu kitlesi olduğuna inandığını söyledi. Lawbreakers resmi olarak piyasaya çıktığında haklı olup olmadığını göreceğiz. Fakat u an itibariyle ne zaman piyasaya çıkacağı konusunda kesin bir şey yok.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...