Lego’nun yeni programlanabilir robotik kiti ön sipariş için hazır

Date:

Temmuz ayının sonunda sevkiyatlara başlanılacak

Lego, bu yılın başlarında duyurduğu, basit programlanabilir robotik kit’i Lego Boost için ön sipariş açılışını başlatıyor. Robotik kit, iki motor, bir renk, mesafe sensörü ve 3D yazıcı oluşturmak için gereken tüm parçaları içeriyor. Kit için belirlenen fiyat ise, 159.99 dolardır. Çocuklar, basit bir sürükle ve bırak programlama sistemi kullanarak, yaratıcılıklarını bir Android veya iOS uygulamasıyla kontrol edebilirler.

Lego, bu yılın başlarında duyurduğu, basit programlanabilir robotik kit’i Lego Boost için ön sipariş açılışını başlatıyor. Robotik kit, iki motor, bir renk, mesafe sensörü ve 3D yazıcı oluşturmak için gereken tüm parçaları içeriyor. Kit için belirlenen fiyat ise, 159.99 dolardır. Çocuklar, basit bir sürükle ve bırak programlama sistemi kullanarak, yaratıcılıklarını bir Android veya iOS uygulamasıyla kontrol edebilirler

Ön siparişler, Temmuz ayının sonlarında sevkiyata başlayacak. Boost, programlanabilir Lego için çeşitli seçeneklerden biridir. Ayrıca, bilinen Lego Mindstorms’un dışında, eğitimli WeDo platformu, Apple’ın eğitimsel programlama uygulaması Swift Playgrounds için yeni destek duyurusu var. Boost’un ücretsiz metin sürükle ve bırak programlaması, Minstorms’a kıyasla daha çok küçük çocuklar için tasarlanmıştır. Ve, oyunun, bir eğitimden daha fazla olması amaçlanmıştır.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...