Logitech’ten teknoloji harikası kompakt dış mekan kamerası

Date:

Circle 2 3 ay kayıt yapıyor

Logitech 2015 yılında Dropcam/Nest’in ev güvenlik kameralarına göz attığında daha iyisini yapabileceğini düşünmüştü. Öncelikle Circle adlı konutlara gözcülük eden şirin mi şirin, top biçimindeki kamerayı üreten firma, aynı zamanda prize takılı değilken 3 saat boyunca video yayını yapabilme özelliğini de unutmamış ve cihaza entegre etmişti. Gel zaman git zaman, aradan yaklaşık iki yıl kadar bir süre geçtikten sonra, kamerayı geliştirmeye karar vermiş olan Logitech, şimdi de Nest’in dış mekan kamerasına oldukça benzer yapıya sahip olan Circle 2 modelini çıkarıyor. Üstelik çalışma şekli de üç aşağı beş yukarı Nest ile aynı. Bu arada eğer büsbütün kuru bir iklimde bulunmuyorsa eviniz, cihazın kablolarını ıslaklık, nem gibi hava koşullarına karşı koruyabilmek için kaplatmanız da gerekecek.

Yedek batarya

Aynı zamanda kameranın bir pencereye ya da duvara sabitlenmesini sağlayacak aksesuar tipleri de mevcut. Bunun yanında kameranın kablosuz versiyonu için kullanabileceğiniz yeniden doldurulabilir yedek batarya da alabilirsiniz. Böylece siz asıl bataryayı doldururken, cihaz da yedek batarya ile olan biteni kaydetmekle meşgul olabilir. Prizler yakında değilse endişeye mahal yok zira cihazın bataryaları, tek kullanımda üç aya kadar faaliyet gösterebiliyorlar.

Gel gelelim işin akıllı ev bağlantısı boyutuna. Yapılacak bir güncelleme ile kamerayı hem Amazon Alexa ve hem de Apple’ın HomeKit’ine bağlayabileceksiniz. Lakin, bu güncellemenin tam olarak ne zaman gerçekleşeceği ile ilgili söylenmiş tek kelime yok. Bu durumda beklemekten başka çare de yok gibi görünüyor, olmakla birlikte, 24 saatlik bulut video depolama imkanı ile ek üyelik paketlerine abone olursanız, günde 24 saat, ay boyunca yapılan kayıtları bulut sunuculara yüklemek gibi muhteşem bir seçenek de söz konusu.

Circle 2’nin kablolu versiyonu 180$ olmakla birlikte, kablosuz eşleniğini ise 20 dolar gibi küçük bir farkla 200$’a, üstelik de Temmuz ayında edinmemek işten bile değil.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...