Middle Earth Shadow of War oyunu mobil platforma geliyor!

Date:

Middle Earth Shadow of War, 10 Ekim’de mobil platformlarda

Middle Earth serisi, bildiğiniz üzere, çıktığı ilk günden beri oyuncular tarafından ilgi gören ve sevilen bir oyun olmayı başarmıştır. Middle Earth Shadow of Mordor oyununun devam serisi olacak olan oyun Middle Earth Shadow of War, Ekim ayı içerisinde yayınlanacak. Middle Earth Shadow of War adlı oyun, 10 Ekim 2017 tarihinde, PlayStation 4, Xbox One ve PC için satışa sunulacak. Ancak, son dakika bir açıklama ile, oyun mobil platformlar için de yayınlanacak.

Middle Earth Shadow of War, 10 Ekim’de mobil platformlarda

Kısa bir süre önce, oyunun dağıtımcısı olan Warner Bros, Interactive’den bir açıklama yaptı. Ve, uzun bir süredir, Middle Earth Shadow of War oyunu için mobil versiyonu üzerinde çalışmaların başladığını söyledi. Ayrıca, açıklamasında, Middle Earth Shadow of War mobil sürümünün, önümüzdeki sonbahar mevsiminde, Android ve iOS platformları için çıkış yapacağını da belirtti.

Middle Earth Shadow of War, 10 Ekim’de mobil platformlarda

Middle Earth Shadow of War oyunu içerisinde, Boromir ve Eltariel gibi yakından tanıdığımız karakterleri de göreceğiz. Ne yazık ki, Warner Bros oyun hakkında pek fazla bilgi vermedi. Ancak, sızdırılan bazı söylentiler var. Bu söylentiler arasında, oyun içerisinde bir alım satım sisteminin olacağı yönünde. Bu alım satım sisteminin nasıl işleyeceği konusunda detaylı bir bilgi yok maalesef. Diğer bir sızıntıya göre ise, Middle Earth Shadow of War oyununda, oyuncuların bazı karakterleri, gerçek para ile satın alabileceği yönünde. Oyunun hikayesine gelecek olursak da, Middle Earth serisinin hikayesi ile paralel olarak işlenecek. Middle Earth Shadow of War Orta Dünya’nın çok daha geniş bir kısmını içerisinde bulunduracak ve Tolkien hayranlarının gerçek anlamda ilgisini çekecek bir yapım olacak.

[irp posts=”22063″ name=”Lenovo’nun akıllı telefonu Moto G5S Plus’ın Avrupa fiyatı açıklandı”]

Middle Earth Shadow of War, 10 Ekim’de mobil platformlarda

Middle Earth Shadow of War oyunu mobil platformlar için hazır hale geldiği zaman, ücretsiz olarak oyunculara sunulacak ve bu mobil sürüm gerçek zamanlı bir RPG tarzında sahip olacak. Oyun için elimize ulaşan bilgiler bunlar ile kısıtlı. İlerleyen günlerde daha kapsamlı ve detaylı bilgiler elimize ulaşacaktır. Bilgiler elimize ulaştığı zaman sizler ile paylaşmaya devam edeceğiz. Bizi takip etmeye devam edin. Aşağıda bulunan linkten Middle Earth Shadow of War oyunu için yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...