Lenovo’nun akıllı telefonu Moto G5S Plus’ın Avrupa fiyatı açıklandı

Date:

Moto G5S Plus akıllı telefonun Avrupa fiyatı belirlendi

Motorola’nın yeni akıllı telefonu G5S Plus’ın geçtiğimiz hafta yeni görüntüleri ortaya çıkmış ve akıllı telefon ile ilgili yeni detayları öğrenmiştik. Piyasaya çıkacak olan akıllı telefonun süper şarj özelliğini taşıması bekleniyor. Bugün elimize ulaşan bilgilere göre de, Roland Quandt, Motorola Moto G5S Plus ve Moto G5S Plus modellerinin Avrupa satış fiyatlarını açıkladı.

Roland Quandt’a göre, Moto G5S akıllı telefonu, Doğu Avrupa bölgesinde 300 Euro’luk bir fiyat etiketine sahip olacak. Motorola Moto G5S Plus’ın, Doğu Avrupa’da ki fiyat etiketi de yaklaşık olarak 330 Euro civarında olacak. Akıllı telefon Moto G5S Plus’ın, Hindistan’da ki fiyatı da yaklaşık olarak 265 Euro olacak. Cihazların fiyatı, Avrupa’da, Hindistan’a göre fiyatı daha yüksek olacak gibi görünüyor. Tabii, bu fiyat bilgileri sadece Roland Quandt’a göre belirlenen fiyatlar. Motorola’dan henüz bir fiyat açıklaması gelmedi.

Moto G5S Plus akıllı telefonun Avrupa fiyatı belirlendi

[irp posts=”22056″ name=”Hawai’nin Honolulu kentinde telefonla mesajlaşmak yasaklandı!”]

Gelin,Motorola’nın yeni akıllı telefonu Moto G5S Plus’ın özelliklerine göz atalım. Sızan görüntülerden elde ettiğimiz bilgilere göre, yeni akıllı telefon Moto G5S Plus’ın, Fastboot Flash Mode ekranının olduğu görünüyor. Ayrıntılara göre de, yeni akıllı telefon Moto G5S Plus gücünü, Qualcomm’un Snapdragon 625 yonga setinden alacak. Ayrıca, akıllı telefon 4 GB RAM ille desteklenecek. Motorola’nın Moto G5S Plus’ta 32 GB’lık dahili depolama alanı bulunacak. Sızan görüntülerden ortaya çıkan bir diğer ayrıntı ise, Moto G5S Plus’ın ekranında yer alan EMEA etiketi. Bu etiket, Moto G5S Plus’ın, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’da da satışa çıkarılacağını gösteriyor.

Moto G5S Plus akıllı telefonun Avrupa fiyatı belirlendi

Sızan görüntülerden elde edilen bir diğer bilgi ise, yeni akıllı telefonun çift arka kamera kurulumu ile piyasaya çıkacağıdır. Moto G5S Plus, 13 megapiksellik bir arka kameraya ve 8 megapiksellik bir ön kameraya sahip olacak. Öte yandan, Venture Beat’ın Evan Blass tarafından hazırlanan raporuna göre de, Moto G5S Plus’ın çift arka kamera düzeneği kullanıcılarının görüntülere bokeh efektleri eklemesine olanak sağlayacaktır. Akıllı telefon Moto G5S Plus, 5.2 inç’lik bir FULL HD bir ekrana sahip olacak ve telefonun, 3,000 mAh gücünde de bir bataryası olacak. Şu an için elimize ulaşan bilgiler bu kadar. Bizi takipte kalın.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...