Motorola’nın yeni modeli inceliğiyle ön plana çıkıyor

Date:

Daha az batarya ömrü

Orijinal Z Play’i, Moto Mods’la uygunluğu ve düşük fiyatı nedeniyle sevdiyseniz Motorola’nın beklentide olan yeni modeli Z2 Play’i havada kapabilirsiniz. Butonlardan birinin şeklinin değişmesi haricinde oldukça benziyorlar birbirlerine. Bununla birlikte orijinal telefonun uzun batarya ömrünü bu modelde de bekliyorsanız, sonuç sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Bazı pazarlama materyallerinin yaptıkları incelemelere göre yeni Moto Z2 Play halefi olan modele oranla daha ince olmakla birlikte, batarya ömrü açısından daha güçsüz olabilir. Orijinal Z Play 3510 mAh bataryaya sahipti. Z2 ise 3000 mAh’lik daha düşük bir paketle gelebilir.

Yine de incelik tercih ettiğiniz bir şeyse yeni model sizi telefonunuzu değiştirmeye ikna edebilir. Android 7.1.1 Nougat tabanlı Z2’nin 6 mm kalınlığında ve 145 gram ağırlığında olacağı söyleniyor. Yani Z Play modelinden 1 mm daha ince ve 20 gram daha hafif olacak. Aynı zamanda 2.2 GHz saat hızı üzerinde çalışan sekiz çekirdekli Snapdragon 626 chip’le daha hızlı olacağı bildiriliyor. Bununla birlikte grafik işlemci chip’i Adreno 506 birimi olarak aynı şekilde kalacak. Yeni Z2 Play büyük kardeşine oranla ekstra 1 GB RAM ve iki kat fazla hafıza kapasitesine sahip olacak (4GB RAM ve 64GB hafıza).

Z-Serisi cihazların tüm eklentilerinin kullanışlı olmaya devam edeceğini göstermek için olsa gerek, ekran değişmeyecek.  Daha küçük bataryaya ek olarak kamera da çözünürlük düşüşüne maruz kalabilir. Yine de 12 megapixel, f/1.7 bileşeniyle yüksek kalitede resim çekimi yapabilecek. Orijinal Z Play’in kamerası 16MP, f/2.0 orana sahipti.

Son olarak Moto Z2 Play orijinal cihazla son derece benzerlik taşıyacak. Sadece birkaç yükseltime tabi tutulacak. Fakat bunların hiç biri firmanın doğruladığı bilgiler değil tabii. Dolayısı ile cihazın bu yaz sonlarına doğru çıkacağı tarihe kadar bazı şeyler değişebilir.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...