Motorola G5S Plus akıllı telefonun özellikleri belli oldu

Date:

Motorola G5S Plus’ın tüm özellikleri ortaya çıktı

Motorola, tüm hızıyla akıllı telefonlarını piyasaya çıkarmaya hazırlanıyor. Daha önce ki haberlerimizde yer aldığı üzere Motorola, 25 Temmuz’da yeni akıllı telefonlarını tanıtmak amacıyla bir etkinlik düzenleyecek. Bu etkinlikte tanıtacağı akıllı telefonları biliyorduk. Bunlar, Z2 Force ve Motorola X4 idi. Fakat, yeni gelen bilgilere göre, Motorola, düzenleyeceği bu etkinlik içerisinde sadece iki akıllı telefonunu tanıtmak ile yetinmeyecek ve Motorola G5S Plus adını verdiği akıllı telefonunu da tanıtacak. Akıllı telefonun şimdiden özellikleri belli oldu. Elimize ulaşan bilgiler doğrultusunda yeni akıllı telefonun özelliklerine göz atalım.

Akıllı telefon, herkesin de beklediği gibi G5S’e oldukça benzemekte. İki model arasında farkedebildiğimiz tek farklılık iki cihazında renk seçenekleri ve kamera algılayıcıları. Gear akıllı telefonun yeni görüntüsünü paylaştı. Aşağıda bu yeni görüntüyü görebilirsiniz. Aslında, Motorola’nın MWC 2017’de G5 ve G5 Plus’ı tanıtmasının ardından şimdi de bu üç telefonu ardı ardına tanıtması beklenmiyordu. Muhtemelen, Samsung’a meydan okumaya çalışıyor. Biliyorsunuz ki, Samsung da ardı ardına akıllı telefonlarını piyasaya çıkardı. Gerçi, Samsung’un amacının Note 7 faciasını kapatmak olduğu söyleniyor. Yeni tanıtımı yapılacak olan G5S akıllı telefonuna dönecek olursak, Evan Blass, geçtiğimiz günlerde telefon ile ilgili bazı özellikleri paylaştı.

Motorola G5S Plus’ın tüm özellikleri ortaya çıktı

[irp posts=”20713″ name=”Qualcomm ve iPhone arasındaki çekişme gittikçe büyüyor!”]

Motorola G5S Plus, Snapdragon 625 işlemcisinden gücünü alacak. Ve, 4 GB RAM desteği sağlanacak olan telefonda 64 GB dahili depolama alanı mevcut. Akıllı telefonda microSD desteğinin sağlanıp sağlanmayacağına dair henüz bir bilgi yok. Tasarım olarak, G5S’e benzerliği söz konusu, bunun yanısıra, cihaz alüminyum bir gövdeye sahip olacak. Telefon, 5.5 inç’lik 1080 çözünürlüklü bir ekran ile piyasaya çıkmaya hazırlanıyor.

Motorola G5S Plus’ın kamera özelliklerine bakacak olursak da, cihaz 13 megapiksel+ 13 megapiksel sensöre sahip çift kamera ile dikkatleri üstüne çekiyor. Evan Blass’ın paylaşımına göre, bu kameralar, arka planı değiştirme, bokeh efekt ve öğeleri siyah-beyaz olarak gösterme gibi birçok özelliğe sahip olacak. Akıllı telefonun ön kamerası ise, 8 megapiksel çözünürlüğünde olacak. Yeni Motorola G5S Plus ile ilgili gelen bilgiler şimdilik bu kadar. Bakalım, duyumlara göre, gerçekten de akıllı telefon, Motorola tarafından 25 Temmuz’da tanıtıma çıkarılacak mı?

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...