Motorola, Moto G5S ve Moto G5S Plus’ı tanıttı!

Date:

Akıllı telefonlar Moto G5S ve Moto G5S Plus resmiyet kazandı

Motorola, hiç hız kesmeden yeni akıllı telefonları Moto G5S ve Moto G5S Plus akıllı telefonlarını piyasaya çıkarmaya hazırlanıyor. Bugün, tanıtımını gerçekleştirdiği yeni akıllı telefonlarını artık resmiyet kazandı. Orta segment akıllı telefonların özellikleri ise dikkatleri üzerine çekti. Gelin, Moto G5S ve Moto G5S Plus akıllı telefonların teknik özelliklerine bir göz atalım.

Akıllı telefonlar Moto G5S ve Moto G5S Plus resmiyet kazandı

Moto G5S özellikleri nelerdir?

Motorola’nın tanıtımını gerçekleştirdiği, Moto G5S gücünün Qualcomm’un Snapdragon 430 işlemcisinden alacak. Kutusundan Nougat 7.1.1 işletim sistemi yüklü olarak kullanıcılarına sunulacak olan akıllı telefon 3 GB RAM ile desteklenecek. Öte yandan, cihazda 32 GB dahili depolama alaı mevcut olacak. Moto G5S akıllı telefonunun microSD desteği alıp almayacağı ise şu an için belli değil. Ancak, Motorola, Moto G5S ile kullanıcılarına microSD desteği sağlayacaktır. Böylelikle, akıllı telefonun kullanıcıları cihazın hafızasını artırabilecekler.

Motorola’nın yeni akıllı telefonu Moto G5S’in ekran boyutu tam olarak 5 inç. Akıllı telefonda batarya konusunda ise iyileştirmeler yapılmış ve cihaz 3000 mAh’lık bir bataryadan gücünü alacak. Telefonun kamera özelliklerine gelecek olursak da, 13 megapiksel arka kameraya sahip olan cihazda, ön kameraya da bir flaş yerleştirilmiş.

[irp posts=”22313″ name=”Deadpool 2 filminin ilk görseli paylaşıldı”]

Akıllı telefonlar Moto G5S ve Moto G5S Plus resmiyet kazandıMoto G5S Plus özellikleri nelerdir?

Motorola’nın tanıtımını yaptığı bir diğer cihaz ise Moto GS5 Plus’tır. Cihaz, Qualcomm’un Snapdragon 625 işlemcisinden gücünü alacak. 3 GB RAM ile desteklenen akıllı telefonda, 32 GB dahili depolama alanı mevcut olacak. Moto G5S Plus’ın batarya kapasitesi ise, 3000 mAh’lık bir batarya olacak. Telefonun öne çıkan özelliklerinden biri de arka kamerası. Akıllı telefon Moto G5S Plus, çift kamera ile gelecek.

Cihazda 13 megapiksel çözünürlüklü kameralar bulunuyor. Öte yandan, akıllı telefonda Lenovo’nun 4K video desteği de bulunuyor. Ayrıca, Moto G5S Plus’ta, flaş destekli 8 megapiksellik bir kamera da mevcut. Moto G5S ve Moto GS5 Plus’ın piyasaya çıkış tarihi ise 18 Ağustos 2017 olarak belirlendi. Fiyat konusuna gelelim. Moto G5S’in fiyat etiketi 249 Euro yaklaşık olarak 294 dolar, Moto G5S Plus’ın fiyat etiketi ise, 299 Euro yani yaklaşık olarak 353 dolar olacak. Akıllı telefonlar ile ilgili yeni ayrıntılar olursa sizler ile paylaşacağız. Bizi takip etmeye devam edin.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...