Deadpool 2 filminin ilk görseli paylaşıldı

Date:

Beklenen film Deadpool 2’den ilk görsel geldi

İlk filmi ile izleyicileri kendisine hayran bırakan film Deadpool, ikinci filminin çıkacağını açıklamıştı. Filmin sevenleri tarafından daha vizyona girmeden ilgi görmeyi başaran Deadpool 2 filminden ilk görsel paylaşıldı. Filmin çalışmalara başlandı. Yönetmen koltuğunda David Leitch isimli yönetmen oturuyor. Deadpool 2’nin kadrosunda, Rob Liefeld, Fabian Nicieza, Rhett Reese ve Paul Wernick yer alıyor. İlk filmde de yine aynı isimleri görmüştük.

Beklenen film Deadpool 2’den ilk görsel geldi

İlk film ile kendisine hayran bırakan ve tüm dünyada büyük ses getiren film Deadpool,’un ikinci serisinin bir görseli Deadpool karakterini canlandıran Ryan Reynolds tarafından paylaşıldı. Flim, ikinci seri ile oldukça güçlü bir şekilde karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Konusu ile ilgili pek fazla bilgi paylaşılmayan filmin yine gişe rekorları kırması bekleniyor. Deadpool 2 için geçtiğimiz günler de de bağımsız bir fragman yayınlanmıştı. Ancak, Ryan Reynolds tarafından filmin ilk fotoğrafının paylaşılması filmin sevenlerini heyecanlandırdı.

[irp posts=”22310″ name=”Samsung’un yeni geliştirdiği LTE modem fiber internetten daha hızlı!”]

Deadpool 2 filminde de yine başrolde Ryan Reynolds yer alıyor. Buna ek olarak da, Deadpool 2 filmine yeni bir karakter ekleniyor. Domino adlı bu karakter, zaman akışını değiştirebilme gibi bir yeteneğe sahip olacak. Domino ismini alan bu yeni karakteri ise, Zazie Beetz canlandıracak. Twitter üzerinden Domino hakkında tweet atan Ryan Reynolds, Domino’nun bir görselini paylaşıp, “Kimileri kırmızı halı üzerinde ne yapacağını çok iyi biliyor” dedi.

Beklenen film Deadpool 2’den ilk görsel geldi

Deadpool filminin ilk serisinde eski bir özel kuvvetler görevlisi olan Wade Wilson ordudan ayrıldıktan sonra kendi kurallarına göre takılan kötünün de iyisi bir adamdı. Daha sonrasın kanser olduğunu öğrenen karakterimiz, sevdiği kadını bu acı ile yüzleştirmek istemeyip, ondan ayrılıyordu. Wade, bilimsel bir projeye katılıyordu ve bu projenin asıl amacı da DNA’ları tetiklemekti. Daha sonra ise heyecan ve hikaye başlıyordu. Şu an için Deadpool 2 filminin konusunun ne olacağı yönünde bir açıklama yapılmadı.

Deadpool karakterini yine Ryan Reynolds’un canlandıracağı film Deadpool 2’nin kadrosunda Morena Baccarin, TJ. Miller, Karan Soni gibi isimler de yer alacak. Yönetmen koltuğunda David Leitch’in oturduğu Deadpool 2, 1 Haziran 2018 tarihinde vizyona girecek.

Leave A Reply

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Paylaş

Popular

More like this
Related

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım

Permolit Boya’dan Uzun Ömürlü Sağlam Yalıtım Akçalı Boya ve Kimya...

Kara Cuma (Black Friday) çılgınlığı nedir?

Kara Cuma (Black Friday) Şükran Günü’nün (Thanksgiving Day) ertesi sabahında...

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir?

BitCoin Nedir? CryptoCurrency Kripto Para Nedir? Bitcoin nedir, Kripto para...

iPhone 8’deki FACE ID özelliği sınırları zorluyor!

iPhone 8’deki Face ID fonksiyonları herkesi şaşırttı Son zamanlarda gündemimizden...